Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Cabane
Harghita Bai - Cabana Uz Bence ** PDF Imprimare Email
Cabane, campinguri - Băile Harghita

Harghita Bai - Cabana Uz Bence **Băile Harghita se află la 22 km de Miercurea Ciuc şi 46 km de Odorheiul Secuiesc, în masivul Munţii Harghita şi în estul vârfului Harghita Ciceu (1761 m). Este cunoscută după apele minerale şi mofetele sale. Iarna este paradisul de schi al zonei, vara se vizitează mofetele şi este locul preferat pertreceri vacanţelor. Cabana „Uz Bence” se află la altitudinea de 1345 m. Cabana şi-a căpătat numele după personajul principal al romanului cu acelaş nume, de Nyíro József.

Cabana Uz Bence oferă cazare confortabilă pentru 50 de persoane. Camerele sunt dotate cu baie proprie. Camerele mobilate cu mobilier rustic de brad oferă atmosferă familiară şi confortabilă pentru musafiri. Are un restaurant cu 30 de locuri potrivit pentru evenimente private, reuniuni de familie și mici întălniri.
Citeşte mai mult...
 
Cabana Anda - Gheorgheni PDF Imprimare Email
Cabane, campinguri - Gheorgheni

Transilvania - Gheorgheni - Cabana Anda

Pensiunea Anda se află într-o zonă liniştită înconjurat de munţi. Vă aşteptăm cu drag la noi!

Localizare:
Pensiunea se află la 5 kilometri de la centrul oraşului Gheorgheni, mergând pe drumul DN 12C în direcţia spre Lacu Roşu vis-a-vis de fântâna de la kilometrul 6.
Coordinatele pentru localizare prin GPS: 46°44'25.60"N, 25°39'55.34"E.

Oferta speciala:
Profitati acum si relaxati-va in Gheorgheni, intr-o zona linistita, inconjurata de munti!
In 2015 - cu exceptia Revelionului - va oferim urmatoarea reducere de pret: o zi cu demipensiune, micul dejun si cina inclusa numai pentru 70 RON/persoana, in cazul unei rezervari pentru minim 2 nopti, pentru grupuri intre 30-50 persoane. Va asteptam cu drag la noi!

Citeşte mai mult...
 
Izvoare - Case de oaspeți Hunor Magor ** PDF Imprimare Email
Cabane, campinguri - Izvoare (Harghita)

Case de oaspeți Hunor Magor - IzvoareCasele noastre de oaspeţi au fost construite într-o ambianţă romantică, în inima Ţinutului Secuiesc, la poalele Munţilor Harghita, la o distanţă de 25 km. de Odorheiu-Secuiesc, în locul numit Izvoare.Vărful Harghita Mădăraş (1801 m ) se află la 10 km de la locul de cazare, la dispoziţia oaspeţilor stau 1 case de apartament cu confort complet, asigurând recreere, distracţie şi deconectare.

În interiorul caselor de apartament cu un etaj se află: la parter: salon, bucătărie, sufragerie şi la etaj: dormitoare cu două paturi, baie cu intrare din dormitor.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate