Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Case de vacanță Transilvani, Secuime
Casa la cheie Katalin - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Băile Homorod

BTransilvania - Baile Homorod - Casa Katalinăile Homorod se află în valea Homorodului Mare, la 17 km de Odorheiu Secuiesc, 36 km de la resedinţa de judeţ - Miercurea-Ciuc şi la 6 km de la Vlăhiţa.
Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri de brazi şi ape minerale renumite, unde puteţi relaxa şi odihni sau puteţi organiza excursii.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Magyari Réka 1 - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Băile Homorod

Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri deCasa la cheie Magyari Réka I. - Baile Homorod brazi, şi ape minerale renumite, unde puteţi relaxa si odihni sau puteţi organiza excursii. Casa de vacanţă Magyari se află într-un cadru natural deosebit de frumos.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Magyari Réka 2 - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Băile Homorod

Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri deCasa la cheie Magyari Réka II. - Baile Homorod brazi, şi ape minerale renumite, unde puteţi relaxa si odihni sau puteţi organiza excursii. Casa de vacanţă Magyari Réka II. se află într-un cadru natural deosebit de frumos. Casa de vacanţă se află la o distanţă de 150 m de Pensiunea Lobogo şi de drumul principal. În parterul casei se află o camera, bucatarie şi baie, iar la etaj sunt o camera cu 3 paturi. Împreună cu Casa la cheie Magyari Réka I. putem cazat 17-18 persoană.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Sólyomkő ** - Bixad PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Bixad

Transilvania - Bixad - Casa la cheie Solyomko

Situată de-a lungul râului Olt şi la poalele sudice ale Munţilor Harghitei, într-un peisaj pitoresc al regiunii Trei Scaune, comuna Bixad este una dintre cele mai atractive localităţi ale judeţului Covasna care vă aşteaptă şi pe dumneavoastră, dragi vizitatori, pentru o vacanţă de neuitat!
Casa la cheie Sólyomkő este situat în Bixad (Harghita), se ascunde în inima pădurii. În anul 2008 casa a trecut printr-o renovare completă. În camerele îl aşteaptă oaspeţii lor cu mobilier de brad, pe la încălzire grijit cahlă şi aşa atmosfera este foarte idilic.

Citeşte mai mult...
 
Capalnita (Harghita) - Cabana Nefelejcs *** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Capalnita

Cabana Nefelejcs se află in satul Capalnita, la 1,5 km distanţă de la centru si de la Pensiunea Lorincz, într-un cadru montan cu peisaje pitoreşti. Curtea cabanei se întinde până la liziera pădurii, oferind condiţii excelente de a petrece o vacanţă în mijlocul naturii într-o atmosferă caldă şi intimă atât vara cât şi iarna.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Szőlőmáli - Corund PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Corund

Casa Szőlőmáli - Corund

Casa de vacanţă “Szőlőmáli”, disponibilă în regim la cheie, este situată în zona centrală a comunei Corund, localitate vestită prin centrele de ceramica populară şi artizanat, precum şi prin practicarea de către majoritatea localnicilor a unor vechi meşteşuguri, precum olăritul, împletiturile din paie şi prelucrarea iascăi.
Vârful Firtos, înalt de 1056 m (arie naturală protejată a judeţului Harghita), domină priveliştea minunată, vizibilă de pe terasa acoperită a pensiunii. Curtea amenajată, camerele bine luminate, echipate cu câte 2 paturi fiecare, având la dispoziţie o bucătărie complet utilată, o sufragerie cu TV cablu, şemineu şi 1 baie cu grup sanitar, întregesc confortul unui sejur odihnitor şi relaxant.

Citeşte mai mult...
 
Corund - Apartamente Corund *** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Corund

Apartamente Corund - CorundÎn centrul comunei Corund, vestită de ceramică populară se află Apartamentele Corund, aproape de șoseaua principală, într-o zonă verde liniștită, se află patru case de lemn de tip pensiune. În trei case sunt două camere cu câte trei paturi comfortabile, bucătărie înzestrată, living si baie. În casa mare la parter se află sufrageria pentru 24-32 persoane, camera de zi, baie, iar la etaj sunt două camere cu câte trei paturi, cu baie proprie.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie "Izabella" - Dealu PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Dealu

Casa la cheie izabella dealuÎn imediate apropiere Dealu (jud. Harghita) într-o ambianţă mirifică se găseşte casa la cheie “Izabella”. Este aşeztă pe lânga drum şi este compusă din bucătărie, living-room, baie, cameră cu două paturi. La etaj se găsim patru camere cu două paturi fiecare. Musafirii au posibilitatea de a descoperi şi mai ales de a vizita numeroase obiective turiste,care se găsesc pe o rază de 100 km. Aerul ozonat de la munte, aromat de mirosul brazilor şi a florilor de pe pajişti, murmurul părăului, ciripitul păsărilor alcătuiesc un cocteil care nu poate fi uitat şi care revine cu încăpăţînare în amintirea celor care au vizitat Ţinutul Secuiesc din Ardeal. Convingeţi-vă şi dvs!

Citeşte mai mult...
 
Gheorgheni - Casa la cheie Gellert ** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Gheorgheni

Casa cheie Gheorgheni, Pensiuni HarghitaCasa la Cheie "Gellert" se află la  7 km de la Gheorgheni  în direcţia Lacul Roşu. Cabana este situată de-a lungul unui pârâu de munte.  În 4 camere putem găzdui confortabil 10-14 persoane.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Edina - Gheorgheni PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Gheorgheni

Pensiunea Edina - GheorgheniPensiunea Edina se află la 5 km de oraşul Gheorgheni, spre direcţia Lacu Roşu. Are un număr de 4 camere din care două cu baie proprie şi două cu baie comună, un living mare dotat cu bucătărie.
- Nr. cameră: 4 (3 cameră cu 2 paturi şi 1 cameră cu 3 paturi)
- Nr. locuri: 10
- Nr. băi/ WC: 4/4

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

1. pagina / 4

Rent a car

Pensiuni recomandate