Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Case de vacanță Transilvani, Secuime
Casa de vacanţă Anna ** - Praid PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Praid

Praid - Casa de vacanţă AnnaCasa de vacanţă este situată pe o stradă liniştită din staţiunea Praid, într-un cadru natural deosebit, care se pretează sejururilor de odihnă şi relaxare. La parterul imobilului se asigură o sufragerie cu mini-bucătărie utilată (aragaz, frigider, etc.) şi 1 cameră utilată cu baie proprie, în timp ce la etaj găsim alte 2 camere, fiecare cu baie proprie de asemenea. Aşadar fiecare cameră este echipată cu baie proprie cu duş, cablu TV, camerele de la etaj dispunând fiecare şi de balcon propriu.

Citeşte mai mult...
 
Casa de vacanţă Kelemen** - Praid PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Praid

Transilvania - Praid - Casa KelemenCasa de vacanţă Kelemen din staţiunea Praid se află într-una din cele mai liniştite zone ale staţiunii Praid, la ieşirea din localitate spre Gheorgheni, pe o străduţă laterală, la apr. 1,5 km de Salina Praid. La etajul casei de vacanţă se oferă 2 camere cu câte 3 locuri, fiecare cu baie proprie, în timp ce la parter este amenajată bucătărie utilată, cu sală pentru servirea mesei. La etaj este amenajată şi o terasă spaţioasă cu vedere panoramică.

Citeşte mai mult...
 
Casa de vacanta Krall PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Praid

Casa de vacanta Krall - cazare PraidCasa de vacanta Krall este situata in centrul statiunii Praid, pe dealul sarii, la o distanta de 200 m de la salina Praid, la 300 m de la Strandul sarat Praid si 400 m de la Wellness Praid.

Casa de vacanta la parter are 2 camere (o camera cu un pat matrimonial si una simpla pentru 3 persoane si o camera cu un pat matrimonial si cu un pat etajat pentru 4 persoane) fiecare cu baie proprie, o bucatarie echipata si o terasa acoperita. La etaj mai sunt 3 camere fiecare cu baie proprie (2 camere cu trei paturi, o camera cu un pat matrimonial). In fata casei gasiti parcare privata, iar in curte gratarul cu lemne de foc asigurata.

Citeşte mai mult...
 
Casa de Vacanta Zsombori *** - Praid PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Praid

Casa de Vacanta Zsombori - PraidTuriştii sunt aşteptaţi în tot timpul anului la Casa de Vacanta Zsombori, care se află în centrul staţiunii, dar pe o străduţă liniştită, ferită de zarva şoselei. De altfel unul dintre avantajele pensiunii este tocmai aşezarea ei în centrul localităţii, de unde punctele de interes turistic sau balnear sunt uşor accesibile. De exemplu, intrarea salinei, renumită pentru posibilităţile de agrement şi pentru proprietăţile curative, se află la doar 100 m distanţă de pensiune.

Citeşte mai mult...
 
Praid - Casa de oaspeți Sóhegy *** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Praid

Casele de oaspeți Sohegy - PraidCasa de oaspeți Sóhegy este situate în centrul Praidului cu o vedere panoramică, la aproximativ 300 de metri de salină. Dacă căutaţi case la cheie pentru cazare la Praid, casa noastra este o alegerea prefectă pentru 6-8 persoane. Apartamentul are trei camere, plus o cameră pentru copii, o cameră de zi și o bucătărie bine dotată. Accesul la internet si parcarea pentru mai multe masini in curte inchisa este gratuita.

Citeşte mai mult...
 
Praid - Casa de vacanţa Kovacs ** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Praid

Praid Casa la vacanţă KovacsCasa de vacanţă Kovacs este situata in statiunea Praid, la 300 m de la intrarea Salinei, la 400 m de la strand si 500 m de la Centrul Wellness Praid, intr-un decor natural frumos, aproape de padure. Casa de vacanţă Kovacs dispune 6 locuri in 2 camere, cu acces la bucatarie utilata. In curte este loc de parcare, gratar, filagorie, sauna, etc.
In orice anotimp va asteptam cu drag!

Citeşte mai mult...
 
Praid - Casa de vacanta Mano *** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Praid

Praid casa de vacanta Salina Praid, Ardeal, Transilvania, SecuimeCasele de vacanta Mano sunt situate la iesirea din statiunea Praid spre Corund (jud. Harghita), la 800 m de Salina Praid si ofera o frumoasa panorama spre Muntele de Sare. Sovata, Lacu Ursu este la 10 km de la Praid.

Toate cele 5 case de lemn (fiecare cu cate 2-5 locuri) sunt izolate si pot fi incalzite electric. Casele de vacanta sunt compuse din doua dormitoare (cel de-al doilea etajat, pentru copii) cu paturi duble, baie proprie, bucatarie complet utilata (vesela, tacamuri, frigider, cuptor cu microunde, tv), terasa.

Parcarea se asigura in lateralul caselor (fiecare casa are parcare proprie), iar in gradina se ofera gratar si foisor, precum si leagane si tobogan pentru copii.

Citeşte mai mult...
 
Praid - Casa de vacanţa-Pozsonyi** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Praid

Praid Casa la vacanţă KovacsCasa de vacanţă Pozsonyi este situata in statiunea Praid, la 100 m de la intrarea Salinei, la 5 m de la strand si 500 m de la Centrul Wellness Praid. Casa de vacanţă Pozsonyi dispune 6 locuri in 2 camere (patru adulţi şi doi copii ), cu acces la bucatarie utilata. In orice anotimp va asteptam cu drag!

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate