Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Case de vacanță Transilvani, Secuime
Casa de vacanţa Barni - Sovata PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Sovata

Casa de vacanţa Barni - SovataSovata este o staţiune balneară situată în centrul Transilvaniei, în altitudinea de 500 m.

Casa de Vacanţă Barni se află in centrul statiunii Sovata într-un cadru natural pitoresc, liniştit cu aer curat, la o distanta de 2000 m de la Lacul Ursu. Casa de vacanta este compusa: la parter o camera de zi - sufragerie, bucatarie, baie, iar la etaj 3 camera cu o baie comuna si o terasa cu panorama spre statiune. Gradina întinsă înpodobit de flori este locul programelor de recreaţie la aer liber (avem gratar, filagorie, leagana), iar parcarea masinelor este asigurata in curtea inchisa.

Citeşte mai mult...
 
Sovata - Cabana Bavaria Bojtor ** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Sovata

Sovata - Cabana Bavaria BojtorCabana Bavaria este asezata in statiunea Sovata cu iesire pe drumul principal, care duce spre Lacul Ursu, pe partea stanga (aproximativ 700 m antre Penny Maket si Lacul Ursu). Cabana este compusa din: 4 camere duble matrimoniale, fiecare cu grupul sanitar propriu, 3 camere la etaj cu balcoane, vedere an natura, 1 camera la parter pentru cei care nu suporta scarile, sufragerie, bucatarie dotata cu toate necesitatile pentru a pregatii si servii mancarea (frigider, soba, cuptor electric de gatit, masina de spalat vase, fiertbator cafea si ceai, masina de taiat, microunda), apa calda non-stop, terasa exterioara acoperita, deasupra loc de plaja si agrement, wc spalator exterior, loc de joaca pentru copii, cuptor, gratar, minibar. Suntem la dispozitia clientilor cu informatii si indrumari turistice.

Citeşte mai mult...
 
Sovata - Casa Demeny PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Sovata

Sovata - Casa de vacanta Dimény - cazare Sovata Casa de vacanta Demény din stațiunea Sovata este situat în partea statiunii numită "PatakMajor" in vecinatatea Hotelului Edelweiss, sub pădure, departe de aglomeratie, cu vederi panoramice ale zonei înconjurătoare, aproape de Lacu Ursu și zona de schi. Cazarea noastră are o grădină cu gratar, terasa, parcare in fata casei, si în întreaga casa aveti acces gratuit la Wi-Fi. Casa noastra de vacanță are bucatartie complet utilata, sala de mese, living cu TV, sala de mese, 4 camere confortabile, baie cu duș și toaletă. Puneti-ne la incercare!

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate