Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Case de vacanță Transilvani, Secuime
Casa la cheie Katalin - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Băile Homorod

BTransilvania - Baile Homorod - Casa Katalinăile Homorod se află în valea Homorodului Mare, la 17 km de Odorheiu Secuiesc, 36 km de la resedinţa de judeţ - Miercurea-Ciuc şi la 6 km de la Vlăhiţa.
Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri de brazi şi ape minerale renumite, unde puteţi relaxa şi odihni sau puteţi organiza excursii.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Magyari Réka 1 - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Băile Homorod

Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri deCasa la cheie Magyari Réka I. - Baile Homorod brazi, şi ape minerale renumite, unde puteţi relaxa si odihni sau puteţi organiza excursii. Casa de vacanţă Magyari se află într-un cadru natural deosebit de frumos.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Magyari Réka 2 - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Băile Homorod

Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri deCasa la cheie Magyari Réka II. - Baile Homorod brazi, şi ape minerale renumite, unde puteţi relaxa si odihni sau puteţi organiza excursii. Casa de vacanţă Magyari Réka II. se află într-un cadru natural deosebit de frumos. Casa de vacanţă se află la o distanţă de 150 m de Pensiunea Lobogo şi de drumul principal. În parterul casei se află o camera, bucatarie şi baie, iar la etaj sunt o camera cu 3 paturi. Împreună cu Casa la cheie Magyari Réka I. putem cazat 17-18 persoană.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate