Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Casa la cheie Kőház ** - Izvoare (Harghita) PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Izvoare - Pensiunea KohazPensiunea Kőház este situată în Izvoare, pe partea superioară a localităţii înspre Harghita, porţiune ce se găseşte în periferia localităţii, numită de către locatari Mátyáskert. Această parte se găseşte în vecinătatea staţiei superioare de autobuz şi a taberei Kolping, vizavi de drumul pârâului Ivo. Casa s-a construit pe un teritoriu de 20 ha, astfel deci toate condiţiile sunt create ca liniştea oaspeţilor să nu fie deranjată de praf şi diferite zgomote provenite de la vecini.

În dosul terenului curge pârâul montan Ivo cu apa cristalină şi proaspătă din munţi al cărui sunet creează o atmosferă minunată. În imediata vecinătate a pârâului se găseşte foişorul, un loc potrivit pentru gătit şi prăjit în timpul verii, dar şi un spaţiup perfect al ospeţelor, de unde se poate admira văpăile uriaşe ale focurilor de tabără, pentru care vă asigurăm toate condiţiile. La 20 m de pârâu s-a construit casa în formă de un sfert de segment cu acoperiş de şindrilă. La parter găseşte loc bucătăria şi sufrageria separate deuriaşe boltituri duble, tot aici găsindu-se şi livingul şi un salon. Tot la parter se află grupul sanitar care include duş, chiuvetă, wc, bideu. Se mai găseşte la parter o terasă deschisă luminată, dar acoperită. Nivelul superior cuprinde trei dormitoare care pot fi apropiate dintr-un antreu, camere care sunt dotate cu câte un pat matrimonial şi unul de o persoană, precum şi cu saltele pentru a suplimenta dacă este cazul. Astfel capacitatea totală a casei este de 8 persoane, iar suplimentat cu saltele, în casă încap 12 persoane. Ferestrele bolrite ale camerelor dau spre brădeturile şi pârâurile montane creând o atmosferă euforică oaspeţilor care se trezesc în aceste camere.

Există şi o clădire anexă cu funcţia de a depozita unelte, lemne, aceasta se găseşte în vecinătatea spaţiului rezervat pentru parcare. În dosul terenului se întinde o pădure imensă şi o păşune alpină. Contemplând stâncile apropiate, se văd rămăşiţele unei mine de piatră. Casa este protejată cu un gard viu de brazi argintii şi de zade. În curte este şi o fântână cu acoperiş, leagăn şi duş liber.

Casa stă la dispoziţia oaspeţilor cu un echipament complet: frigider, congelator, maşină de spălat, cuptor cu microunde, tv, lenjerie, echipament de bucătărie şi servicii demipensiune.

Structura de cazare

- Nr. camere: 3
- Nr. locuri: 8+ 4( pat suplimentar)
- Nr. băi/ WC:1/1
Profil localitate: munte
Profil cazare: casa la cheie
Tip cazare: casa la cheie
Unitate de închiriere: cameră
Locaţie comună cu proprietarii: nu
Animale de curte: nu
Accept animale de companie: da
Posibilităţi de parcare: în curte
Încălzire: da
Distanţe: drum principal 8 km (de la intersecţie), centru 2 km, cale ferată 35 km, magazin alimentar 20 m, restaurant: 2 km,
Utilităţi curte: gril, mobilier de gradină
Servicii masă: mic dejun, demipensiune
Servicii şi facilităţi:
- grătar la aer liber
- mobilier de gradină
- loc de parcare
Schimb lenjerie/aşternut: la cerere
Curăţenie: la cerere
Nr. minim de nopţi: 3
Interval de închiriere: tot anul
Check-in: de la 14:00
Check-out: până la 12:00
Limbi vorbite: română, maghiară

Propuneri de excursii

- excursii;
- sporturi de iarnă (schi, săniuş, snow-board);
- plimbări cu căruţa, plimbări cu sania trasă de cai, călărit;
- excursii cu motocicletă (quad), sanie;
- vânat, pescuit
Prezentarea atraţiilor turistice din zonă, excursii organizate cu ghid însoţitor în următoarele teritorii: zona Praid (Praid, Sovata, ceramica de la Corund, Lupeni, Odorheiu Secuiesc, Miercurea-Ciuc, Şumuleu-Ciuc, Băile Tuşnad, Lacul Sfânta Ana, Tânovul Mohos, Cheile Bicazului, Lacul Roşu). Oferim oaspeţilorsprijinul nostru de a organiza excursii.
Prezentarea modului de viaţă a oamenilor din sat, precum şi a frumuseţiilor din împrejurimi (brădeturi, Harghita, pârâuri montane, izvoare, ape minerale, păstrăvi, animale sălbatice).

Oferta de tarife

- pt. 1-4 persoane/casa/zi: 40 EUR
- pt. 5-8 persoane/casa/zi: 60 EUR
- peste 8 persoane/casa/zi: 75 EUR
- demipensiune/persoana/zi: 10 EUR

Formular de rezervare online - Cerere oferta

 

Rent a car

Pensiuni recomandate