Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Case de vacanță Transilvani, Secuime
Casa de oaspeţi Szilvia ** - Izvoare (Harghita) PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Casa de oaspeţi Szilvia ** - Izvoare (Harghita)Casa noastră este situată la 27 km de Odorheiu Secuiesc, la poalele munţilor Harghita-Mădăraş, înconjurată de brădeturi la malul unui pârâu montan de la Izvoare. Armonia acestui plai minunat asigură toate condiţiile favorabile pentru o relaxare şi o distracţie plăcută, precum şi pentru excursii şi pescuit. Casa noastră poate fi închiriată pe tot parcursul anului, aceasta nu dispune de personal permanent, deci liniştea oaspeţilor nu este deranjată de factori exteriori.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie ADöme-Bá ** - Izvoare (Harghita) PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Casa la cheie ADöme-Bá ** - Izvoare (Harghita)Casa de vacanta Domebe se situează în Izvoare la 12 km de Harghita-Mădăraş într-o zonă liniştită şi plăcută, la 500 m de centrul localităţii. Un mic pârâu montan trece peste curtea vilei noastre al cărui gâlgâi contribuie la asigurarea unei relaxări perfecte pe parcursul zilelor petrecute în foişorul din curte, eventual profitând de posibilităţile de gril în cuptoru amplasat sau relaxându-vă în sauna finlandeză.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Andi ** - Izvoare (Harghita) PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Casa la cheie Andi ** - Izvoare (Harghita)Casa naostră poate fi apropiată pe drumul către Harghita-Mădăraş, aceasta fiind situată în Izvoare la 24 km de Odorheiu Secuiesc. Aici vă stă la dispoziţie un living spaţios la parter cu o vatră lângă care vă puteţi încălzi mâinile, dar şi sufletele. Tot la parter se găseşte o bucătărie bine utilată (aparat cu microunde, frigider, butelie pentru gătit, vase, tacâmuri, tot de ceea ce aveţi nevoie pentru a prepara mâncăruri), precum şi grupul sanitar.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Banyalak ** - Izvoare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Transilvania - Izvoare - Pensiunea BanyalakCasa la cheie Banyalak** este situată în centrul localităţii Izvoare, într-unul dintre ungherele acestui ţinut unic oferind oaspeţilor posibilitatea de a avea parte într-o experienţă turistică de neuitat.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Hanes Ioan - Izvoare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

CCasa la cheie Hanes Ioan - IzvoareCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 11 persoane. La parter se află camera de zi sufrageria, bucătăria şi baia. Tot la parter este o camera cu un pat dublu şi unul simplu. La etaj sunt trei camere şi o baie. În prima cameră este un pat dublu şi două paturi simple. În celelalte două camere sunt câte două paturi simple.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Kőház ** - Izvoare (Harghita) PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Izvoare - Pensiunea KohazPensiunea Kőház este situată în Izvoare, pe partea superioară a localităţii înspre Harghita, porţiune ce se găseşte în periferia localităţii, numită de către locatari Mátyáskert. Această parte se găseşte în vecinătatea staţiei superioare de autobuz şi a taberei Kolping, vizavi de drumul pârâului Ivo. Casa s-a construit pe un teritoriu de 20 ha, astfel deci toate condiţiile sunt create ca liniştea oaspeţilor să nu fie deranjată de praf şi diferite zgomote provenite de la vecini.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Vadvirág *** - Izvoare (Harghita) PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Casa la cheie Vadvirág ***Casa la cheie Vadvirag este situată în centrul localităţii Izvoare, într-unul dintre ungherele acestui ţinut unic oferind oaspeţilor posibilitatea de a avea parte într-o experienţă turistică de neuitat. Casa noastră dispune de o cameră cu două paturi şi două apartamente (apartamentele sunt alcătuite din două camere comandate şi dintr-o baie), la parter un living aranjat cu gust, o bucătărie echipată complet şi o baie.

Citeşte mai mult...
 
Izvoare - Casa la cheie Lucfenyo ** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Casa la cheie MolidCasa la cheie Lucfenyo se situează la 24 km de Odorheiu Secuiesc, la poalele Munții Harghitei în satul Izvoare (com. Zetea). Casa la cheie se află într-un cadru pitoresc, înconjurat de un pârâu și păduri de brad, aici aveți posibilitatea de relaxare, recreere și pentru excursii. La cerere se poate închiria ambele părți a casei, care sunt complet echipate cu aragaz, frigider, farfurii, tacâmuri, filtru de cafea, ceainic, TV, lenjerie de pat, pături etc. Ambele părți au cameră de zi spațios, sufragerie, cămară și baie. În fiecare apartament este două cameră la etaj disponibile pentru 5-7 persoane/apartament. În curte avem parcare spațioasă, grătar, cuptor, lemn tăiat și filegorie disponibile pentru oaspeți.

Citeşte mai mult...
 
Izvoare (Harghita) - Casa de vacanta Elixir *** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Izvoare (Harghita) - Casa de vacanta Elixir ***

La poalele muntelui Harghita, la înâlțimea de 750-800, pe malul părăului Izvoare, la 22 km de orașul Odorheiu Secuiesc dăm de catunul tradițional secuiesc. La abaterea cu Subcetate, pe drumul forestier spre Harghita-Madaras se află acest catun din vale.
Armonia acestui peisaj splendid ne dă posibilitatea unică de a ne relaxa și a ne odihni.

„Aici vindecă apa, șușurul relaxant al părăului, soaptele blănde ale brăzilor, pajistea însorită din coasta muntelui, jocul mângâietor al vântului.”

Citeşte mai mult...
 
Izvoare (Harghita) - Casa de vacanta Natura *** PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Izvoare (Harghita)

Izvoare

Cunoscut sub numele „Muntele Sfânt al Secuilor” este culmea cea mai înaltă a muntelui Harghita-Madaras, care este de origine vulcanică. Aveți o priveliște splendidă pe craterul Harghita, care este înconjurat de Munții Mihai,  Harghita Rakosi, Culmea Siculeni, și Ciceul Harghita.

Stând pe culmea muntelui Harghita-Mădăraș, la cer senin puteți observa orizontul, care înconjoară tot Ardealul. „Muntele Sfânt al Secuilor” pe bună dreptate a devenit un loc de pelerinaj.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

1. pagina / 2

Rent a car

Pensiuni recomandate