Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Natur Air Parc *** - Subcetate (Harghita) PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Barajul Zetea - Izvoare - NaturAir ParcNatur Air Park este o casă de vacanţă nouă şi bine echipată, situată în satul Subcetate, judeţul Harghita, Transilvania. Satul se situează în secţiunea muntoasă a râului Târnava Mare, acolo unde se vârsă în rău părăul Izvoare, dealungul drumului judeţean DJ 138, la distanţa de 6 km de comuna Zetea, 12 km de Brădeşti şi 19 km de Odorheiu Secuiesc.

Într-o curte largă la numai un kilometru faţă de lacul de acumulare Subcetate, se află cele 6 case de vacanţă, doua bălţi amenajate pentru pescuit, loc de joacă pentru copii, teren de sport, foişor şi mobilă de grădină. La faţa locului exista multe posibilităţi de sport şi recreaţie ca snowboarding, schi, săniuţă.
Lacul de acumulare care se adla la numai 1 km distanţa are o suprafaţă a apei de 140 ari unde se poate patina.

Muntele Harghita este unul din cei mai spectaculos munte din regiune. Vârful Madaraş un crater vulcanic neactiv este la o înălţime de 1800 m. Panorama de pe vârf este fascinanţa, de aici se vede tot bazinul Transilvănean şi Carpaţii Estici. Concursurile de schi ale judeţului se ţin aici. Sunt mai multe părţii de schi cu telescaun, cu diferite grade de dificultate. O grupa de salvamont este în serviciu pe tot parcursul iernii. Echipamente de schi şi sanii se pot închiria. Iarna muntele Harghita Madaras este paradisul iubitoriilor de sporturi extreme şi sporturi de iarnă.

Casa de vacanţă este o clădire cu etaj şi oferă comfort pentru 8 persoane. La parter se află o camera de zi spaţioasă cu bucătărie, sufragerie, semineu. Casa este în totalitate utilată şi mobilată cu mobila din lemn masiv caracteristic regiunii. Bucătăria este complet utilată cu cuptor cu microunde, încălzitor de apă, chiuveta, frigider, maşina de gătit, filtru de cafea şi ceai, farfurii, pahare, tacamuri şi alte utilitaţi de bucătărie. La parter mai este un dormitor pentru două persoane, cu pat matrimonial şi baie cu duş, chiuveta, toaleta.. La etaj sunt trei dormitoare fiecare pentru câte două persoane. Un dormitor este dotat cu două paturi de o persoană iar celelalte două dormitoare cu paturi matrimoniale. Fiecare dormitor are baie proprie. Una dintre băi este dotată cu cadă iar celelalte două cu duş, chiuveta şi toaleta. Casa are centrală termica şi se poate închiria şi iarna. La cerere se oferă semi şi demi pensiune.

Structura de cazare:

- Nr. caselor: 6, nr. camere: 23
- Nr. locuri: 54+6
- Nr. băi/ WC: 16
Casa Lupul:
Compus din 3 camere cu pat franţuzesc şi o camera mai mică cu 2 paturi, 3 grupuri sanitare, un salon unde se află o canapea de 2 persoane. Loc de cazare pt.8 persoane.
Casa Ursul:
Compus din 3 camere cu pat franţuzesc şi o camera mai mică cu 2 paturi, 3 grupuri sanitare, un salon unde se află o canapea de 2 persoane. Loc de cazare pt.8 persoane.
Casa Vulpea:
Compus din 3 camere cu pat franţuzesc şi o camera mai mică cu 2 paturi, 3 grupuri sanitare, un salon unde se află o canapea de 2 persoane. Loc de cazare pt.8 persoane.
Casa Raza Soarelui:
Compus din 3 camere cu 2 paturi, 3 grupuri sanitare, salon. Loc de cazare pt.6 persoane.
Casa Meteor:
Compus din 3 camere cu pat franţuzesc, 3 grupuri sanitare, salon. Loc de cazare pt.6 persoane.
Cladirea Centrala-Casa Verde:
Compus din 2 camere cu 2 paturi, o camera mică cu 2 paturi, 2 grupuri sanitare, sala de mese pt. circa 50 persoane Loc de cazare pt.6 persoane.
Profil localitate: munte,
Profil cazare: pensiune
Tip cazare: pensiune, casa de lemn, casa de vacanţă
Unitate de închiriere: cameră, apartament
Locaţie comună cu proprietarii: nu
Animale de curte: nu
Accept animale de companie: da
Posibilităţi de parcare: în curte
Încălzire: da
Distanţe: şosea: 50 m, centru: 5 km, cale ferată: 18 km , magazin alimentar: 2 km, ştrand in aer liber: 1 km , restaurant: 2 km
Utilităţi curte: mobilier de grădină, gril
Servicii masă: mic de jun, cină, pensiune completă
Servicii şi facilităţi:
- plimbări cu căruţa, plimbări cu sania trasă de cai,
- excursii cu motocicletă (quad)
- vânat, pescuit
Schimb lenjerie/aşternut: la schimbare de serie
Curăţenie: la cerere
Nr. minim de nopţi: 1
Interval de închiriere: tot anul
Check-in: de la 12:00
Check-out: până la 11:00
Limbi vorbite: română, maghiară,

Propuneri de excursii:

- excursii
- sporturi de iarnă

Împrejurimi:

Lacul de acumulare creat la locul unde paraul Sicasau se varsa in raul Tarnava Mare este locul cel mai important din sat. Este singurul lac artificial pe partea muntoasa a raului Tarnava Mare, care serveste diferite obiective ca protectie impotriva inundatiei, controlarea nivelului apei, scopuri economice, energetice, turistice si protectiei mediului. Acest lac se foloseste si pentru obtinerea apei potabile si apei industriale, obtinerea energiei electrice si protectia impotriva inundatiilor. In acest lac de acumulare sunt aproximativ 50 de milioane de metri cubi de apa, si bazinul de apa creat in spatele barajului este lung de 2,6 km si 400 -800 m latime.

Nu departe de sat la o inaltime de 812 m pe coasta muntelui Desag se afla ruinele cetatii Zete, care controla drumul principal catre Gheorgheni. Dupa unele teorii a fost cladita pe la sfarsitul epocii de fier, si probabil a existat si in epoca romana.

Relieful judetului este muntoasa. Clima este caracteristica zonei cu ierni frigoase si lungi pana luna aprilie, cu vara scurta cu temperatura temperata. Vara temperatura medie este de 16 oC iar iarna -5,90oC. In timpul iernii de multe ori temperatura scade sub -30oC astfel facand din judet un loc ideal pentru sporturile de iarna.

Pentru fanii sporturilor de iarna dealurile muntelui Harghita ofera diverse oportunitati de recreare, de sport si de sport extrem. In judet sunt multe partii de schi cu diverse grade de dificultate, mai multe dintre ele sunt montate cu telescaune. Echipamente de schi pot fi inchiriate.
Locatia casei de vacanta este excellenta deoarece iesind din casa au imediata posibilitate de a schia, de a da cu saniusul sau snowbordul, sau altele.
Ninsorile in zona sunt abundente si de mai multe ori pe partiile de schi zapada este adanca de un metru.
Varietatea zonei, muntii di dealurile dau o infinita posibilitate de a schia, in special schi fond, schi alpin, slalom.

Oferta de tarife:

- cazare (ian. 10 - mar. 31, oct. 1 - dec. 20): 10 EUR/pers./noapte
- cazare (apr. 31 - sept. 31): 12 EUR/pers./noapte
* cazare pentru grupuri (16 pers): 10 EUR/pers./noapte

Formular de rezervare online - Cerere oferta

 

Rent a car

Pensiuni recomandate