Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Case de vacanță Transilvani, Secuime
Casa de oaspeţi Bálint László - Subcetate PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa de oaspeţi Bálint László - SubcetateCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 8 persoane. La parter se află camera de zi, sufrageria, bucătăria, baia (cu cada duş + chiuveta) + toaletă (cu WC + chiuveta). La etaj sunt patru camere. În prima camera este un pat simplu. În cea de a două camera este un pat dublu. În următoarea camera este un pat dublu şi unul simplu. În ultima camera este un pat dublu. Apa de la reţea nu este potabilă!

Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeţi Balla Ferenc - Baraj Zetea PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa de oaspeţi Balla Ferenc - Baraj ZeteaCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fii cazaţi 6 persoane. La parter se află camera de zii, sufrageria, bucătaria şi baie. La primul etaj este o cameră în care sunt două paturi simple şi un pat dublu. La etajul II. este o cameră cu două paturi simple. La etajul II. se ajunge pe o scară puţin abruptă, prin camera aflată la etajul I.

Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeţi György Mihály - Baraj zetea PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa de oaspeţi György Mihály - Baraj zeteaCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 8 persoane. La parter se află camera de zi, sufrageria, bucatăria şi baia. În camera de zi sunt două paturi rabatabile a câte două persoane fiecare. La etaj sunt două camere. În prima camera este un pat dublu, iar în cealaltă camera este un pat dublu şi două paturi simple.

Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeţi Kassay Ferenc - Baraj Zetea PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa de oaspeţi Kassay Ferenc - Baraj ZeteaCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 6 persoane. La parter se află camera de zi sufrageria, bucătăria şi baia. La etaj se află două camere. În prima cameră este un pat dublu. În cea de a două cameră sunt două paturi duble şi un pat simplu.

Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeţi Szőcs Ilona - Baraj Zetea PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa de oaspeţi Szocs Ilona - Baraj ZeteaCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fii cazaţi 6 + (2) persoane. Pensiunea Szőcs Ilona adăposteşte două corpuri de clădire, cu intrări separate.
Intrare 1 (partea stinga a fotografiei) La parter se află camera de zii şi bucătăria. În camera de zii este un pat dublu pentru două persoane. La etaj se află o cameră, în care sunt trei paturi simple.
Intrare 2 (partea dreapta a fotografiei) La parter se află camera de zii, buătaria şi baia. La etaj sunt două camere. În prima camera este un pat simplu pentru o persoane. În următoarea camera sunt două paturi simple.

Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeţi Vajna Katalin - Baraj Zetea PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa de oaspeţi Vajna Katalin - Baraj ZeteaCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 9 persoane. La parter se află camera de zi, (semineu, digi TV, DVD payer) sufrageria, bucătăria (cuptor cu microunde, frigider, aragaz cu butelie, filtru cafea) şi baia (WC, cada duş, chiuveta). Tot la parter se află o cameră cu un pat dublu. Această camera are în dotare o baie proprie. (WC, cada duş, chiuveta). Camera dispune de două intrări: direct din curte, respectiv din camera de zi. La etaj se află o camera de zi, două băi (Prima baie cu WC şi chiuveta, a doua baie: WC, cada duş, chiuveta) şi trei camere. În două camere vă stau la dispoziţie câte un pat dublu. În cea dea treia camera este un pat dublu şi un pat simplu. Această cameră dispune de baie proprie: (WC, chiuveta, cada duş). Toate camerele sunt dotate cu televizor.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie "Boróka" - Subcetate PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa la cheie boroka subcetateÎn imediate apropiere a barajului de la Zetea (jud. Harghita) într-o ambianţă mirifică se găseşte casa la cheie “BORÓKA”. Este aşeztă pe malul unui părău zglobiu de munte şi este compusă din bucătărie, living-room, baie, cameră cu două paturi. La etaj se găsim două camere cu trei paturi fiecare. Musafirii au posibilitatea de a descoperi şi mai ales de a vizita numeroase obiective turiste, care se găsesc pe o rază de 100 km. Aerul ozonat de la munte, aromat de mirosul brazilor şi a florilor de pe pajişti, murmurul părăului, ciripitul păsărilor alcătuiesc un cocteil care nu poate fi uitat şi care revine cu încăpăţînare în amintirea celor care au vizitat Ţinutul Secuiesc din Ardeal. Convingeţi-vă şi dvs!

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Janko Domokos - Baraj Zetea PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa la cheie Janko Domokos - Baraj ZeteaCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 8 persoane. La parter se află camera de zi, sufrageria, bucătăria, baia (cu cada dus + chiuveta) + toaletă (cu WC + chiuveta). La etaj sunt patru camere. În prima camera este un pat simplu. În cea de a două camera este un pat dublu. În următoarea camera este un pat dublu şi unul simplu. În ultima camera este un pat dublu. Apa de la reţea nu este potabilă!

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Lakó Ferenc - Baraj Zetea PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa la cheie Lakó Ferenc - Baraj ZeteaCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 7 persoane. La parter se află camera de zi, sufrageria, bucătăria şi baia. Tot aici este o camera cu două paturi simple. La etaj sunt două camere. În prima camera sunt trei paturi simple. În cea de a două cameră, sunt două paturi simple.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Wechter Eduard - Subcetate PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Subcetate

Casa la cheie Wechter Eduard - SubcetateCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 4 persoane. La parter se află camera de zi sufrageria, bucătăria şi baia. La etaj sunt două camere. În prima camera este un pat dublu. În a doua camera sunt două paturi simple.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

1. pagina / 2

Rent a car

Pensiuni recomandate