Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Case de vacanță Transilvani, Secuime
Casa de oaspeţi Balázs Lászlo - Pârăul Satu Mare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Satu Mare

Casa de oaspeţi Balázs Lászlo - SubcetateCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 6 persoane. La parter se află camera de zi sufrageria şi baia. Tot aici este o camera cu un pat dublu. La primul etaj sunt doua camere. În prima camera este un pat simplu. În cea de a doua camera este un pat simplu şi un pat dublu.
Menţiune: bucătăria se află într-o clădire învecinată.

Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeţi Miklós Ágnes - Pârăul Satu Mare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Satu Mare
Casa de oaspeţi Miklós Ágnes - Pârăul Satu MareCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 6 persoane. La parter se află camera de zi, sufrageria, bucătăria şi baia şi un WC separat. La etaj sunt trei camere şi o toaletă. În două camere sunt câte două paturi simple. În cea de a treia camera este un pat dublu. În două dintre camere există posibilitatea de a solicita câte o saltea de rezerva. Apa se obţine din fântână proprie.
Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeţi Simon Csilla I. - Pârăul Satu Mare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Satu Mare

Casa de oaspeţi Simon Csilla I. - Pârăul Satu MareCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 13 persoane. La parter se află camera de zi sufrageria, bucătăria, baia (WC + chiuveta). La priml etaj sunt patru camere şi o baie. (2 WC, 2 chiuvete, 1 duş) O camera este dotată cu trei paturi simple, una cu două paturi simple, una cu un pat dublu şi una cu un pat dublu şi unul simplu. În mansarda găsim o baie (WC, chiuveta, cada dus) şi o cameră cu trei paturi simple.

Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeţi Simon Csilla II. - Pârăul Satu Mare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Satu Mare

Casa de oaspeţi Simon Csilla II. - Pârăul Satu MareCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 10 persoane. La parter se află camera de zi, sufrageria, bucătăria, baia (WC, dus, chiuveta) La etaj sunt patru camere şi o baie. (WC, chiuveta, dus) O cameră este dotată cu două paturi duble. În celelalte trei camere sunt câte două paturi simple. În mansarda găsim o baie (WC, chiuveta, cada dus) şi o cameră cu trei paturi simple.

Citeşte mai mult...
 
Casa de vacanta Bancs ** - Satul Mare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Satu Mare

Transilvania - Satu Mare - Casa de Vacanta BancsTuriştii sunt întămpinaţi de o poarta secuiască autentică, veche de 200 ani. În aceeaşi curte se oferă spre închiriere 2 case de vacanţă, cu intrări separate. Curtea spaţioasă dispune de amenajari menite să asigure odihna şi relaxarea mult dorită: grădina cu flori, heleşteu, foisor, terasa, leagăn, grătar.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Gyerő Attila I. - Pârăul Satu Mare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Satu Mare

Casa de oaspeţi Gyerő Attila -  Pârăul Satu MareCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 4 + (1) persoane. La parter se află camera de zi sufrageria, bucătăria şi baia. La etaj sunt două camere. În prima camera sunt două paturi simple. (Aici este posibi introducerea unei saltele de rezerva) În cea de a două camera este un pat dublu.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Gyerő Attila II. - Pârăul Satu Mare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Satu Mare

Casa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 8 + (2) persoane.Casa la cheie Gyerő Attila II. - Pârăul Satu Mare
La parter se află camera de zi sufrageria, bucătăria şi baia. La etaj sunt trei camere. În două camere sunt câte două paturi duble. În ultima camera este un pat dublu.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Nitu Enikő - Pârăul Satu Mare PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Satu Mare

Casa la cheie Nicu Enikő - Pârăul Satu MareCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 6 + 2 + 2 persoane. La parter se află camera de zi sufrageria, bucătăria şi baia şi un WC separat. La etaj sunt trei camere şi o toaletă. În două camere sunt câte un pat dublu. În cea de a treia camera sunt două paturi simple. În coridorul spaţios există posibilitatea de a solicita două paturi de rezervă.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate