Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Sicasau (Harghita) - Pensiunea Brigitta PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Sicasou

Pensiunea Brigitta - SicasauPensiunea Brigitta este situata la aproximativ de 20 km de Odorheiu-Secuiesc, de 10 km de Zetea, sub poalele Muntelui Harghita., in localitatea Sicasau. Pensiunea ofera 14-18 locuri de cazare in 7 camere si pune la dispozitia turistilor bucatarie echipata, living si sala de mese si de conferinte de 60 locuri. Va asteptam cu drag intr-o ambianta secuiasca placuta!

Structura de cazare

- Nr. camere: 7 camere cu 2 paturi
- Nr. locuri: 14 pers. (+4 paturi suplimentare)
- Nr. băi/ W.C: 3/ 3
Profil localitate: rural, munte
Profil cazare: pensiune, casă de vacanţă
Tip cazare: pensiune turistică
Unitate de închiriere: cameră, casă "la cheie"
Locaţie comună cu proprietarii: nu
Animale de curte: nu
Accept animale de companie: nu
Posibilităţi de parcare: în curte
Încălzire: da
Distanţe: şosea: 100 m, centru: 5 km (Zetea), cale ferată: 10 km (Odorheiu-Secuiesc), magazin alimentar: 1 km, restaurant: 5 km (Subcetate), ştrand in aer liber: 2 km (Baraj Zetea), zonă verde: la faţa locului, teren de sport: 1,5 km, benzinărie: 5 km.
Utilităţi curte: mobilier de grădină, grătar, terasă, leagan
Servicii masă: pe cont propriu (acces la bucătărie utilată) sau la restaurantele din apropiere
Servicii şi facilităţi: acces la bucatarie echipata (frigider, cuptor cu microunde, etc.)
Schimb lenjerie/aşternut: la cerere
Curăţenie: la cerere
Nr. minim de nopţi: 2 nopti
Interval de închiriere: tot anul
Check-in: de la 16:00
Check-out: până la 12:00
Limbi vorbite: română, maghiară

Activităţi, timp liber

Lacul de acumulare creat la locul unde paraul Sicasau se varsa in raul Tarnava Mare este locul cel mai important din sat. Este singurul lac artificial pe partea muntoasa a raului Tarnava Mare, care serveste diferite obiective ca protectie impotriva inundatiei, controlarea nivelului apei, scopuri economice, energetice, turistice si protectiei mediului. Acest lac se foloseste si pentru obtinerea apei potabile si apei industriale, obtinerea energiei electrice si protectia impotriva inundatiilor. In acest lac de acumulare sunt aproximativ 50 de milioane de metri cubi de apa, si bazinul de apa creat in spatele barajului este lung de 2,6 km si 400 -800 m latime.

Nu departe de sat la o inaltime de 812 m pe coasta muntelui Desag se afla ruinele cetatii Zete, care controla drumul principal catre Gheorgheni. Dupa unele teorii a fost cladita pe la sfarsitul epocii de fier, si probabil a existat si in epoca romana.

Relieful judetului este muntoasa. Clima este caracteristica zonei cu ierni frigoase si lungi pana luna aprilie, cu vara scurta cu temperatura temperata. Vara temperatura medie este de 16 oC iar iarna -5,90oC. In timpul iernii de multe ori temperatura scade sub -30oC astfel facand din judet un loc ideal pentru sporturile de iarna.

Pentru fanii sporturilor de iarna dealurile muntelui Harghita ofera diverse oportunitati de recreare, de sport si de sport extrem. In judet sunt multe partii de schi cu diverse grade de dificultate, mai multe dintre ele sunt montate cu telescaune. Echipamente de schi pot fi inchiriate.

Locatia casei de vacanta este excellenta deoarece iesind din casa au imediata posibilitate de a schia, de a da cu saniusul sau snowbordul, sau altele. Ninsorile in zona sunt abundente si de mai multe ori pe partiile de schi zapada este adanca de un metru. Varietatea zonei, muntii di dealurile dau o infinita posibilitate de a schia, in special schi fond, schi alpin, slalom.

Propuneri de excursii

- sporturi de iarna, schii la Harghita Madaras
- excursii cu bicicleta
- excursii cu caruta cu cai
- vizitarea stanelor, de oi / vaci in intervalul 24 Aprilie - 15 Octombrie
- pescuit la lacul de acumulare Zetea, paraul Sicasau

Tarife de cazare

  • Cazare: 30 RON/pers./noapta
  • Cazare cu demipensiune: 70 RON/pers./noapta

Contact:

Adresa: Sicasau, jud. Harghita
Tel.: +40744530718, Email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Rent a car

Pensiuni recomandate