Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Case de vacanță Transilvani, Secuime
Casa de oaspeţi Csiki Sándor - Sicasou PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Sicasou

Pensiunea este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 17 + (2) persoane. La parter se află Casa la cheie Csiki Sándor - Sicasoucamera de zi sufrageria, bucătăria şi baia. (Cada dus, WC, chiuveta) Tot la parter se află şi o camera cu cu un pat dublu. (În această cameră există posibilitatea cazări a încă două persoane pe un pat supraetajat de rezerva.) La etaj sunt şase camere. În trei dintre camere sunt câte un pat dublu şi câte un pat simplu. În celelalte trei camere există câte un pat dublu. La etaj sunt două băi. (WC + cada dus + chiuveta) Apa de la robinet este înpropriu consumului uman! Curentul electric este asigurat cu generator electric.

Citeşte mai mult...
 
Casa la cheie Csiki Ernő - Sicasou PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Sicasou

Pensiunea este construită pe un teren propriu, unde pot fi cazaţi 13 persoane. La parter se afl camera de ziCasa la cheie Csiki Ernő - Sicasou sufrageria, bucătăria şi baia. Tot la parter se află şi o cameră cu cu un pat dublu.
La etaj sunt patru camere. În prima camera există un pat dublu, iar în următoarea camera este un pat simplu şi unul dublu. Cele două camere dispun de o baie comună. În cea de a treia camera sunt două paturi simple şi un pat dublu. Camera dispune de baie proprie. Ultima camera are în dotare două paturi simple. Camera dispune de baie propri.

Citeşte mai mult...
 
Sicasau (Harghita) - Pensiunea Brigitta PDF Imprimare Email
Case de vacanță - Sicasou

Pensiunea Brigitta - SicasauPensiunea Brigitta este situata la aproximativ de 20 km de Odorheiu-Secuiesc, de 10 km de Zetea, sub poalele Muntelui Harghita., in localitatea Sicasau. Pensiunea ofera 14-18 locuri de cazare in 7 camere si pune la dispozitia turistilor bucatarie echipata, living si sala de mese si de conferinte de 60 locuri. Va asteptam cu drag intr-o ambianta secuiasca placuta!

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate