Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni agroturistice
Capalnita (Harghita) - Pensiunea Lorincz *** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Capalnita

Pensiunea Lőrincz este situata într-o zonă montană, in comuna Căpâlniţa, la poalele Muntelui Harghita, pe DN 13A la 30 km de Miercurea Ciuc şi 21 km de la Odorheiu Secuiesc. Cazare se face în 4 căsuţe de lemn cu cate 3 paturi (+2) cu baie şi o clădire cu sală de mese, 3 camere cu câte 2 paturi şi o cameră cu 4 paturi, 2 băi,o bucătărie mobilată. Pensiunea Lőrincz dispune încălzire centrală , frigider în fiecare căsuţă şi TV în living. Turiştii au la dispoziţie parcare în curte, foişor, jucării pentru copii. În curte se găseşte un cuptor tradiţional pentru copt pâine.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Bradul Argintiu PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Ocna de Jos

Pensiunea Kacsó Éva, Ocna de Jos PraidCamerele de inchiriat Kacso Eva se află în satul Ocna de Jos, apartinand staţiunii Praid, pe o străduţă laterală liniştită, in apropierea centrului wellness (500 m), strand Praid (600 m) si salina Praid (700 m).

La etajul casei familiala sunt 2 camere si un grup sanitar pe care recomandam pentru familii si grupuri mici care prefera linistea intr-un cadru pitoresc rural. În ce priveşte curtea, aici se asigură grătar si un bazin pentru copii. Parcarea este posibila pe curtea inconjurata sau in garajul proprietarului. Serviciu de masa se poate rezolvain restaurantele apropiata.

Citeşte mai mult...
 
Casa de oaspeti Elekes PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Suseni

Suseni - Casa de oaspeti Elekes

Prezentare: In depresiunea inconjurata de munti, aflata in apropierea minunatului punct turistic Lacu-Rosu, la cativa pasi de Cheile Bicazului, in regatul vesnic verde al bradului se afla localitatea Suseni langa orasul Gheorgheni. Locurile turistice cu un caracter aparte, pline de farmec si un izvor de sanatate prin aerul curat si bogatia apelor minerale.

Citeşte mai mult...
 
Sânsimion - Casa de vacanta Incze PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Santsimion

Sânsimion - Pensiunea agroturistica InczePensiunea agroturistica Incze este situat in comuna Santsimion, la 16 km de la resedinta judetului Harghita, Miercurea-Ciuc. In pensiune putem primi o familie sau un grup de prieteni cu 4-5 persoane, cu o ospitalitate adevarata secuiesc. In casa familiala, aparta de familie gasim 2 camere, cu o baie comuna. Pe langa casa avem o parcare, curte si gradina.

La numai 15 km de la creasta Carpatii Orientali, la Santimbru Bai avem si a casuta de vacanta unde putem duce oaspetii nostri la programe si activitati in aer liber, excursi, etc. Asteptam cu drag!

Citeşte mai mult...
 
Arcus - Bradul de Argint (Ezüstfenyő) ** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Arcuş

Arcus - Bradul de Argint (Ezüstfenyő) **Arcuș este un sat în partea centrală a județului Covasna, în Depresiunea Sfântu Gheorghe, pe Râul Arcuș, la 3 km de la municipiul Sfantu Gheorghe. In centrul satului se afla biserica monumentala din secolul al XVII-lea, Castelul Szentkereszty: castel neobaroc din sec.XIX, amplasat în mijlocul unui parc dendrologic. Se închiriază a casa si o căsuţă de vacanţă, cea ce în întregime formează cuceritoare pensiune aşezată pe valea râului Arcuş, lângă munte şi pădure, în Ţinutul Secuiesc.

Citeşte mai mult...
 
Câmpul Cetăţii - Pensiunea Lokodi *** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Câmpu Cetății

Câmpul Cetăţii - Pensiunea Lokodi **Pensiunea noastră aflată în vecinetatea Hanului Pescăresc vă aşteaptă cu camere cu băi proprii la standardele occidentale şi bucătărie echipată complet. Servicii: bucătărie, frigider, parcare în curte, loc pentru foc, restaurant, tras cu sania, plimbare cu căruţa trasă de cai, magazin alimentar, bar, posibilităţi de sport.

Citeşte mai mult...
 
Câmpul Cetăţii - Pensiunea Vandor*** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Câmpu Cetății

Câmpul Cetăţii - Pensiunea Vandor **

Hanul Vandor este situat în inima satului Câmpul Cetăţii. Datorită poziţionării sale este punct de plecare ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice din zonă.

În restaurantul nostru rustic puteţi gusta specialitatea locului, păstrăvul fript, dar şi mâncărurile specifice Ardealului. Pentru cei care doresc să petreacă mai multe zile aici le punem la dispoziţie 7 camere dotate cu băi proprii şi un apartament. Aceste servicii sunt completate de o atmosferă familiară, ospitalitate şi de preţuri care nu vor dezamăgi pe nimeni.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

1. pagina / 2

Rent a car

Pensiuni recomandate