Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Hotel, Hoteluri
Hotel Belvedere Sovata - Restaurant, Wellness, Conferinte PDF Imprimare Email
Hoteluri - Sovata

Hotel Belvedere SovataCazare
Hotelul Belvedere Sovata vă pune la dispoziție cele mai frumoase camere din stațiune, cu o panoramă de vis! Unitatea noastră hotelieră dispune de 70 de locuri de cazare, însumate în 3 apartamente, 5 camere single şi 12 camere double. Belvedere este cel mai frumos hotel din Sovata, împrejmuit de pădure, aflându-se la doar 15 minute de Lacul Ursu, dacă urmați aleea prin pădure şi vizitați Lacul Mierlei.

Citeşte mai mult...
 
Hotel Brădet **** - Sovata PDF Imprimare Email
Hoteluri - Sovata

Sovata - Hotelul BradetSovata este situată în centrul ţării, la poalele Munţilor Gurghiu şi Harghita, fiind cea mai importantă staţiune din Transilvania. Se află la o altitudine de 500 m. Hotelul, administrat de Danubius Hotels Group, are o frumoasă vedere panoramică. Hotelul Brădet îşi aşteaptă turiştii cu o gamă largă de servicii hoteliere şi terapeutice precum şi cu posibilităţi pentru petrecerea timpului liber. Perla staţiunii Sovata este Lacul Ursu, creat în urma unui fenomen natural neobişnuit la data de 27 Mai 1875, cu caracter helioterm(încălzit de către soare) împreună cu nămolul sapropelic şi densitatea mare de sare(250g/l) a apei, sunt factorii de bază pentru tratarea afecţiunilor ginecologice, dermatologice şi ale aparatului locomotor.

Citeşte mai mult...
 
Hotel Făget ** - Sovata PDF Imprimare Email
Hoteluri - Sovata

Sovata este situată în centrul ţării, la poalele Munţilor Gurghiu şi Harghita, fiind cea mai importantă staţiune din Transilvania. Se află la o altitudine de 500 m. Hotelul, administrat de Danubius Hotels Group, are o frumoasă vedere panoramică. Hotelul Făget îşi aşteaptă turiştii cu o gamă largă de servicii hoteliere şi terapeutice precum şi cu posibilităţi pentru petrecerea timpului liber.

Perla staţiunii Sovata este Lacul Ursu, creat în urma unui fenomen natural neobişnuit la data de 27 Mai 1875, cu caracter helioterm(încălzit de către soare) împreună cu nămolul sapropelic şi densitatea mare de sare(250g/l) a apei, sunt factorii de bază pentru tratarea afecţiunilor  ginecologice, dermatologice şi ale aparatului locomotor.

Formular de rezervare online, Comanda

Citeşte mai mult...
 
Hotel Restaurant Edelweiss *** - Sovata PDF Imprimare Email
Hoteluri - Sovata

Sovata - Hotel Edelweiss - Cazare SovataSituat pe una dintre minunatele văi ale staţiunii Sovata, Hotel Restaurant Edelweiss este o investiţie olandeză la ştandarde europene. Hotelul are restaurant propriu, oferind preparate din bucătăria internaţională. Personalul tânar, vorbind diferite limbi străine vă sta la dispoziţie si crează o atmosferă prietenoasă. 
Restaurantul hotelului are 60 locuri fiind prevăzut cu un semineu şi îşi aşteaptă clienţii cu un meniu bogat şi select, duminică fiind deschis doar pentru oaspeţii cazaţi.

Citeşte mai mult...
 
Hotel Tivoli - Sovata PDF Imprimare Email
Hoteluri - Sovata

Hotel Tivoli - SovataHotelul Tivoli este unul dintre cele mai elegante hoteluri din Sovata, fiind situat într-un cadru natural pitoresc, învecinitatea imediată a muntelui Ciresel şi a Lacului Ursu. Hotelul Tivoli oferă cazare pentru 47 de persoane în condiţii comode, în două apartamente, două camere cu 4 paturi, cinci camere cu 3 paturi şi nouă camere cu 2 paturi fiecare cu baie proprie, televizor, radio. Restaurantul nostru aşteaptă cu drag nu numai oaspeţii cazaţi la hotel ci orice vizitator pentru a gusta cele mai felurite şi delicioase mâncăruri.

Citeşte mai mult...
 
Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata **** PDF Imprimare Email
Hoteluri - Sovata
Sovata - Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata ****Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata -  este situat în una dintre cele mai renumite staţiuni din Transilvania, amplasat la o distanţă de 150 m de Lacul Ursu. Oraşul Sovata este renumit îndeosebi prin Lacul Ursu, căruia îi cunoaştem data exactă a formării sale  - 27 mai 1875. Lacul Ursu are un caracter helioterm (apa este încălzită de către razele solare).
Citeşte mai mult...
 
Sovata - Hotel Relax **** PDF Imprimare Email
Hoteluri - Sovata

Sovata - Hotel Relax - cazare SovataHotelul Relax este situat în staţiunea balneoclimaterică Sovata, amplasată într-un peisaj montan deosebit şi o panoramă de neuitat, la numai 5-10 minute de Lacul Ursu, cel mai cunoscut lac sărat helioterm din Romănia.

Acest hotel beneficiază de un design deosebit care îmbină plăcut stilul clasic cu cel rustic tip bavarez şi dispune de 22 de camere, restaurant, bar, parcare şi o gamă variată de programe opţionale, având o capacitate de 50 de locuri.

Citeşte mai mult...
 
Sovata - Hotel Szeifert *** PDF Imprimare Email
Hoteluri - Sovata

Hotel Szeifert Sovata Sovata, parte a regiunii saline ste proprietarul renumitului şi unicului lac helioterm Ursu, considerat şi în trecut unul din cele mai moderne locuri de agrement. Inaugurarea Hotelului Szeifert *** a avut loc în 15 iunie 2012 și se găseşte în centrul staţiunii balneoclimaterice Sovata, în vecinătatea Lacului Negru - cel mai vechi lac sărat din Sovata format în vadul pârâului fostei mine de aur în anul 1710.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate