Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Hotel, Hoteluri
Odorheiu Secuiesc - Hotel Septimia Wellness & Spa **** PDF Imprimare Email
Hoteluri - Odorheiu-Secuiesc

Hotel Septimia - Odorheiu Secuiesc

Septimia - farmecul timpurilor antice, confortul prezentului, unicitatea şi calitatea experienţelor! "Requies diei septimi" face referinţă la "odihna celei de a şaptea zi", odihnă pe care o garantăm fiecărui client în parte, în fiecare zi.

Numele "Septimia" se regăseste în diverse culturi ale lumii şi se bazează pe misteriosul şi miticul număr 7. Dorim să împlinim zilnic pentru clienţii noştri idealul acestor culturii, într-un mediu in care garantăm odihna Domnului din a 7-a zi după Creaţie. Sloganul "Requies diei septimi" se referă la "odihna celei de-a şaptea zi" precum şi la "odihna din complexul turistic Septimia".

Septimia Resort - Hotel***, Wellness & SPA este situat în centrul României, în estul Transilvaniei, la poalele munţilor Harghita, în Odorheiu Secuiesc.

Septimia Resort oferă un mediu rafinat şi elegant: cu hotel*** având 24 camere foarte elegante, cu centru de wellness şi Spa pe o suprafaţă de 1300 mp, cu bazin semiolimpic în aer liber şi un bazin de înot în centrul de agrement, două bazine pentru copii, unul în aer liber şi unul în interior, cu două ciubere cu apă sărată situate în aer liber şi două în interiorul clădirii, cu două jacuzzi apă sărată şi două cu apă dulce, o sauna infra şi o sauna finlandeză, o cameră haleoterapeutică în care se poate poate face aerosol - scopul personalului este asigurarea tuturor condiţiilor pentru satisfacerea tuturor exigenţelor clienţilor noştri.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate