Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Miercurea-Ciuc - Hunguest Hotel Fenyő (Bradul) *** PDF Imprimare Email
Hoteluri - Miercurea-Ciuc

Hunguest Hotel FenyőHunguest Hotel Fenyő este situat în centrul orasului Miercurea Ciuc, între parcul central si Patinoarul Vákár Lajos. Cele 8 etaje complet renovate şi modernizate vă pun la dispoziţie 32 camere cu un pat, 72 camere cu două paturi şi 4 apartamente. Camerele sunt dotate cu minibar, telefon, televizoare color şi televiziune prin cablu, posibilităţi de conectare la internet. Din structura hotelului fac parte şi 12 camere pentru nefumători, 2 camere pentru persoane cu handicap, precum şi 8 paturi suplimentare. Cele 4 apartamente şi 3 camere speciale sunt dotate cu terase mediteraneene.

Camere cu pat matrimonial

Hotelul nostru dispune de 27 camere cu pat patrimonial. Aceste camere sunt dispuse la fiecare etaj şi beneficiază de privelişti deosebite, atât spre parcul central cât şi spre vârfurile munţilor Harghitei.
În camere există: telefon, tv color, televiziune prin cablu, posibilităţi de conectare la internet, minibar, băi cu cadă dotate cu uscător de păr.
În camerele cu pat matrimonial pot fi cazate maximum 3 persoane apelând şi la patul pliant (3 adulţi sau 2 adulţi plus 1 copil).
Camere pentru nefumători sunt patru.

Camere cu două paturi

Hotelul dispune de 58 camere cu două paturi, ele sunt dispuse la fiecare etaj, priveliştea fiind sau spre parcul central sau spre munţi.
Camerele sunt dotate cu telefon, tv color, televiziune prin cablu, posibilităţi de conectare la internet, minibar, băi cu cadă şi uscător de păr.
În camerele cu două paturi pot fi cazate maxim 3 persoane, utilizând şi patul pliant. (trei adulţi sau doi adulţi şi un copil).

Camerele superioare

Hotelul dispune de trei camere superioare. Acestea sunt orientate spre S-V oferind privelişti atât asupra oraşului cât asupra munţilor Harghita.
Atracţia camerelor superioare o constituie cele două terase – una mediteraneană şi celălalt deschisă – de care dispun. Camerele sunt dotate cu telefon, tv color, televiziune prin cablu, minibar, posibilităţi de conectare la internet, băi cu cadă şi uscător de păr.
În camerele superioare pot fi cazaţi maximum doi adulţi şi un copil, acesta din urmă pe pat pliant.

Apartamente

Hotelul are în dotare trei apartamente, două dintre ele cu pat matrimonial şi al treilea cu două paturi. Acestea sunt orientate spre SV oferind o privelişte plăcută atât asupra oraşului cât şi asupra munţilor Harghita.
Apartamentele au o cameră de zi, dormitor, două băi, o terasă mediteraneană şi o alta deschisă. Camera de zi este mobilată cu fotolii de piele, o măsuţă, un birou, pentru a servi intereselor turiştilor.
Apartamentele sunt dotate cu telefon, tv color, televiziune prin cablu, minibar, posibilităţi de conectare la internet, băi cu cadă, jacuzzi şi uscător de păr.
În apartament pot fi cazaţi maximum doi adulţi şi un copil, apelând la platul pliant.

Suita

Hotelul dispune de o suită compusă din două camere cu pat matrimonial. Acestea sunt dotate cu telefon, tv color, televiziune prin cablu, minibar, posibilităţi de conectare la internet, băi cu cadă şi uscător de păr.
În suită pot fi cazate şase persoane apelând la paturile pliante.

Salonul Melissa

Restaurantul nostru se deosebeşte prin combinaţia ideală între bucătăria internaţională şi cea tradiţională. La noi confortul şi tradiţia, distracţia şi mesele de afaceri găsesc un teren proprice pentru a se desfăşura în cele mai bune condiţii.
Salonul Melissa este locul unde se serveşte atât micul dejun bufet cât şi comenzile á la carte. Meniul vă pune la dispoziţie preparate din bucătărie internaţională, ungurească sau autohtonă. Pentru gurmanzi bucătăria vă stă la dispoziţie cu diferite specialităţi.
Doar aici puteţi gusta cele mai rafinate preparate.

Daphné Café

Situat în lobby-ul hotelului, cu o capacitate de 40 locuri barul vă stă la dispoziţie cu un bogat sortiment de băuturi, cocteiluri, specialităţi de cafea şi prăjituri. Sporovăiala prietenească, discuţiile de afaceri, toate decurg aici în cel mai firesc mod.
Aici puteţi savura dulceaţa prăjiturilor, varietatea cocteilurilor.

Room service

Pentru a servi micul dejun sau cina, nu este nevoie să părăsiţi camera. Micul dejun la pat sau la o cină romantică putem să vi le servim întotdeauna în cameră. Room service-ul funcţionează între orele 8:00-23:00.

Întruniri de familie, banchete

Pentru diverse evenimente de familie, ocazii speciale, vă stau la dispoziţie atât salonul Melissa cât şi Salvia. Pentru alcătuirea meniului, planificarea bufetului, vă stau la dispoziţie personalul calificat al restaurantului. Vă asigurăm şi amenajarea sălii, huse pentru scaune, baloane, aranjamente florale.

Puteţi alege între masajul anticelulitic, suedez, medical la fel de bine cum puteţi apela la sala de fitness şi la aparatele cardiologice din dotare. Cu drag vă invităm să participaţi la gimnastica de dimineaţă urmată de saună şi infrasaună şi încheiată în bazinul Kneipp sau petreceţi clipe de relaxare în jacuzzi.

La solicitarea dumneavoastră vă stă la dispoziţie centrul de frumuseţe unde funcţionează coafură, cosmetică, manichiură şi pedichiură.

Servicii Durata(min) Preţ(euro)
Spinning cu trener 60 3
Aparate cardiologice 60 2,5
Aerobic 60 1,5
Saună 90 4
Infrasaună 60 6
Jakuzzi 60 6
Saună + Jakuzzi 90 7
Infrasaună + Jakuzzi 90 8,5
Jakuzzi + Saună închiriere privată 90 10
Masaj contra celulite 60 14
Masaj de relaxare 60 12
Masaj suedez 60 12
Masaj parţial 30 7,5
Masaj cu miere 60 14

* Preţurile sunt valabile pentru o singură data şi includ TVA.

Organizarea de Evenimente

Orice acţiune organizată de firmă trebuie să aibă efectul scontat, să rămână întipărită mult timp în memoria participanţilor, fie ei invitaţi, fie organizatori. La baza reuşitei unei acţiuni stau o organizare foarte bună şi un serviciu pe măsură.
Noi nu punem la dispoziţia clienţilor doar spaţiul necesar ci şi experienţa noastră în organizarea unei eveniment oferind consultanţă, venind cu idei şi programe atractive pentru asigurarea reuşitei.

Sălile de conferinţă

Vă stau la dispoziţie pentru organizarea conferinţelor, discuţiilor de afaceri, recepţiilor, nunţilor şi întrunirilor de familie.

Salon SALVIA Salon MENTHA
Amfiteatru 150 40
Sală de clasă 100 20
Careu 60 15
Recepţie 150 30
Banchet 120 22

Dotări tehnice

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului vă punem la dispoziţie videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart, video, tv, sistem de sonorizare, microfoane fixe şi mobile, telefon, fax, xerox.
Sălile, în funcţie de preferinţe, putem să le împodobim pentru a le face mai atractive. Huse pentru scaune, aranjamente florale, baloane personalizate, luminări, candele, cărţi de vizită şi meniuri vă stau la dispoziţie.

Programe suplimentare

În cazul acţiunilor care durează mai multe zile dar şi al cinelor festive, organizăm cu plăcere programe care vor face din perioada petrecută la noi una foarte greu de uitat. Fie că este vorba de o mică excursie, de o cină festivă în acorduri de pian sau însoţită de muzica unei formaţii, de un program de patinaj organizat pe patinoarul artificial de lângă hotel, toate acestea le putem organiza pentru a contribui la reuşita acţiunii organizate.

Team building

Organizăm treninguri team building adaptate fiecărei cerinţe coordonate de instructori profesionişti, sub a căror îndrumare au loc jocuri, provocări, activităţi în zilele de iarnă. Toate acestea au ca scop dezvoltarea individului şi a echipei pentru obţinerea unor rezultate mai bune şi totodată, sunt o binemeritată relaxare.
Cel mai simplu joc este cel care se desfăşoară într-o sală iar cel mai complex implică efortul fizic din partea participanţilor. În alcătuirea programelor ţinem cont de desfăşurarea acestora în mijlocul naturii ca de exemplu orientare în natură, călărie, canyoning, tir sau curse cu obstacole.
Simple sau complexe, aceste activităţi sunt pline de umor, revelaţii şi surprize şi au un efect pozitiv care persistă pentru multă vreme în rândul participanţilor.

Nunţi, sărbători de familie

Personalul nostru posedă cunoştinţele şi experienţa necesare pentru a transforma fiecare ocazie într-o sărbătoare de neuitat. Începând de la primele discuţii şi terminând prin a conduce ultimul oaspete, prin profesionalismul de care dau dovadă angajaţii vă stau la dispoziţie alcătuind meniuri, pregătind tortul miresei, decorând sălile, atenţi la fiecare detaliu, pentru a garanta amintiri de neuitat.
Comenzile pe care ni le trimiteţi devin valabile numai în momentul confirmării lor de către unitatea noastră. În confirmare vor fi cuprinse tarifele pentru serviciile solicitate însoţite de toate detaliile necesare.

Tipul camerei Tarife*
Cameră singlă 60.00 € 240.00 ron
Cameră dublă 71.00 € 284.00 ron
Cameră superioară 82.00 € 328.00 ron
Apartament 105.00 € 417.00 ron
Pat pliant 36.00 € 142.00 ron

* Ne rezervăm dreptul de a efectua modificării ale tarifelor.

Tarifele includ cazarea cu mic dejun bufet, sauna şi sala de fittness, TVA. Nu includ taxa hotelieră, al cărei cuantum reprezintaă 5% din tarif şi se calculează pentru fiecare noapte de cazare.

Facilităţi pentru copii

Pâna la 4 ani gratuitate la cazare
Între 4-12 ani, 50% gratuitate din tariful de adult, pe pat pliant, în cameră cu părinţi.

Facilităţi pentru vârsta a treia

La Hunguest Hotel Fenyő asigurăm discounturi la cazare pentru turişti aparţinând acestei categorii. Daca au 60 de ani împlinişi beneficiază de 5% gratuitate din tarifele afişate.
Această gratuitate nu se aplică în cazul altor oferte de programe. În momentul efectuării rezervării vă rugăm să precizaţi ce facilitate solicitaţi.

PACHET SPECIAL DE CRĂCIUN 2016
* Numărul de camere disponibile fiind limitat, puteți beneficia de această ofertă numai pe baza unei rezervări prealabile

4 NOPȚI (22-26 decembrie)
- Loc în cameră dublă: 148 euro/persoană
- Loc în cameră superioară: 161 euro/ persoană
- Loc în apartament: 189 euro/ persoană
- Cameră single: 207 euro/ cameră
- Copii între 6-12 ani: 108 euro/ persoană
- Copii între 3-6 ani 89 euro/ persoană 109 euro/ persoană
- Copii până la 3 ani: gratuit

5 NOPȚI (22-26 decembrie)
- Loc în cameră dublă: 181 euro/ persoană
- Loc în cameră superioară: 197 euro/ persoană
- Loc în apartament: 232 euro/ persoană - Cameră single: 255 euro/cameră
- Copii între 6-12 ani: 123 euro/ persoană
- Copii între 3-6 ani: 109 euro/ persoană - Copii până la 3 ani: gratuit

Pachetul conține: cazare, mic dejun bufet, demipensiune, welcome drink şi amenajare specială în cameră în spiritul Sărbătorilor, un pahar de vin fiert sau ceai/persoană/zi şi fursecuri, vizitarea oraşului, shopping, cină festivă plină de voie bună, acces la saună, infrasaună și jacuzzi, wireless internet, taxă hotelieră, TVA.
Program opțional: plimbare cu sania trasă de cai, sau după caz cu trăsura trasă de cai (min. 4 pers.).

Formular de rezervare online

 

Rent a car

Pensiuni recomandate