Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Hotel, Hoteluri
Hotel Astoria PDF Imprimare Email
Hoteluri - Gheorgheni

Hotel Astoria Gheorgheni Gheorgheni este un oraş montan cu o vechime de 100 de ani, situat în inima Munţilor Carpaţii Orientalii. Localitatea a fost menţionată de prima dată în scripte, în secolul al XIII.-lea, ca o mică aşezare lângă pârâul Giorgiu.

Clădirea, care găzduieşte Hotelul Astoria, a împlinit respectabila vârstă de100 de ani, fiind perla şi mândria municipiului. Hotelul te aşteaptă cu o nouă imagine, într-un mediu plăcut, proaspăt renovat, care totuşi păstrează caracteristicile stilului clasic burghez.

Citeşte mai mult...
 
Hotel Filo ** - Gheorgheni PDF Imprimare Email
Hoteluri - Gheorgheni

Gheorgheni Hotel Filo Cazare TransilvaniaRegiunea oraşului Gheorgheni vă oferă posibilitatea de a petrece o vacanţă sau diverse întâlniri  în înprejurimi şi posibilitaţi rare, cu locuri şi programe variate. În zona de interes turistic a oraşului găsiţi Lacu-Roşu, bogaţia de basm a naturii,  Cheile Bicazului,strânsoarea unica în misterioasa frumuseţe.
Castelul Lázár, casa demna a culturii, Lacul Sfântu-Anna, mina de sare din Praid, Lacul-Ursu din Sovata. Hotelul nostru stă la dispoziţia dumneavoastră, având ca singur scop confortul şi bună dispoziţie a oaspeţilor.

Citeşte mai mult...
 
Hotelul Mureş *** - Gheorgheni PDF Imprimare Email
Hoteluri - Gheorgheni

Gheorgheni - Hotel Restaurant MuresHotelul Mureş din Municipiul Gheorgheni vă pune la dizpoziţie 63 camere pentru 2 persoane şi 7 apartamente fiecare dotate cu minibar. Restaurantul cu o capacitate de 200 de locuri vă stă la dizpoziţie oferindu-vă o gamă diversificată de preparate culinare tradiţionale şi din bucătăria internaţională.
Clubul Wellness Fitness vă oferă posibilitatea petrecerii timpului liber în mod plăcut folosind serviciile jakuzzi, saună, solariu, mini bazin pentru inot, cât şi cele două săli fitness.

Citeşte mai mult...
 
Red Lake Inn - Gheorgheni *** PDF Imprimare Email
Hoteluri - Gheorgheni

Construit în 2012, Red Lake Inn este un adaos distinct al Gheorgheni şi o alegere înţeleaptă pentru turişti. La doar 6.5 km de centrul oraşului, locaţia strategică a hotelului garantează că turiştii pot ajunge rapid şi uşor la multe puncte locale de interes. Cu locaţia sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului.

Oferind oaspeţilor din hotel servicii de nivel superior şi o gamă largă de dotări, Red Lake Inn este decis să vă asigure că sejurul dvs. va fi cât se poate de confortabil. Acest hotel furnizează WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore room service, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service pentru a asigura oaspeţilor noştri cel mai înalt grad de confort.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate