Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Hotel, Hoteluri
Centrul de Caritate şi Învăţământ Bod Péter ** - Târgu Mureş PDF Imprimare Email
Hoteluri - Târgu-Mureș

Hotel Hostel Bod Péter Targu MuresCentrul de Caritate şi Învăţământ Reformat Bod Péter inaugurat în Noiembrie 2000, este lăcaşul ştiinţei, a credinţei, a iubirii şi a culturii. În centrul instituţiei funcţionează Şcoala Postliceală Teologică Reformată Sanitară (sale de studii, bibliotecă, internat) şi Fundaţia Diaconică Creştină.
Lângă festivităţi creştine întreprindem aranjarea consfăţuirilor profesionale, a evenimentelor culturale şi a activităţilor caritative.

Citeşte mai mult...
 
Hotel - Motel Vector *** - Târgu Mureş - Găieşti PDF Imprimare Email
Hoteluri - Târgu-Mureș

Transilvania - Targu Mures - Hotel Motel VectorHotel Vector este situată la 15 km de oraşul Târgu Mureş, pe şoseaua E60, în direcţia Sighişoara. Este un loc de cazare pentru o pauză după o cursa lungă (pentru odihnă după o zi lungă de şofat) şi pentru a încerca una din specialităţile noaste culinare. Aici vă puteţi bucura de legumele bio din grădină şi vă puteţi plimba în livada de mere.

Citeşte mai mult...
 
Hotelul Everest *** - Târgu Mureş PDF Imprimare Email
Hoteluri - Târgu-Mureș

Targu Mures Hotel EverestHotelul Everest este situat în apropierea Parcului Sportiv Municipal şi a Sălii Sportive Polivalente, dar nu departe de centrul oraşului Târgu Mureş.
Hotelul este dotat cu restaurant, bar, sala de conferinţe, sala de fittness, sauna şi parcare. Camerele cu 2 paturi si apartamentele au instalate telefon, minibar, posibilitate de internet şi cablu TV, astfel ofera condiţii deosebite de cazara şi odihnă pentru oaspeţi.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate