Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiune, Pensiuni agroturistice
Arcus - Bradul de Argint (Ezüstfenyő) ** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Arcuş

Arcus - Bradul de Argint (Ezüstfenyő) **Arcuș este un sat în partea centrală a județului Covasna, în Depresiunea Sfântu Gheorghe, pe Râul Arcuș, la 3 km de la municipiul Sfantu Gheorghe. In centrul satului se afla biserica monumentala din secolul al XVII-lea, Castelul Szentkereszty: castel neobaroc din sec.XIX, amplasat în mijlocul unui parc dendrologic. Se închiriază a casa si o căsuţă de vacanţă, cea ce în întregime formează cuceritoare pensiune aşezată pe valea râului Arcuş, lângă munte şi pădure, în Ţinutul Secuiesc.

Citeşte mai mult...
 
Arcuş - Pensiunea Casa Szakacs ** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Arcuş

Covasna - Arcus - Pensiunea Szakacs - Cazare TransilvaniaMă numesc Magda, sunt inginer agronom pensioner şi gazda pensiunii Szakács, unde vă aşteptam cu drag. Situata în comuna Arcuş, la 3 km de Sfîntu Gheorghe a fost găndită că o locuinţa familială îndeajuns de mare pentru de a găzdui cele 3 generaţii ale familiei noastre.Dupa plecarea copiilor ne-am dedicat în principal turismului care mai mult de cât a oferi servicii unui musafir, înseamna pt. noi posibilitatea de a face noi cunoştinţe şi chiar prieteni. Am avut astfel ocazia să cunosc oameni interesanţi. Mulţi dintre oaspeţii nostrii s-au reîntors de mai multe ori atât datorită atmosferei plăcute, cât şi datorită peisajului incântător al Arcuşului.

Citeşte mai mult...
 
Câmpul Cetăţii - Pensiunea Lokodi *** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Câmpu Cetății

Câmpul Cetăţii - Pensiunea Lokodi **Pensiunea noastră aflată în vecinetatea Hanului Pescăresc vă aşteaptă cu camere cu băi proprii la standardele occidentale şi bucătărie echipată complet. Servicii: bucătărie, frigider, parcare în curte, loc pentru foc, restaurant, tras cu sania, plimbare cu căruţa trasă de cai, magazin alimentar, bar, posibilităţi de sport.

Citeşte mai mult...
 
Câmpul Cetăţii - Pensiunea Vandor*** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Câmpu Cetății

Câmpul Cetăţii - Pensiunea Vandor **

Hanul Vandor este situat în inima satului Câmpul Cetăţii. Datorită poziţionării sale este punct de plecare ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice din zonă.

În restaurantul nostru rustic puteţi gusta specialitatea locului, păstrăvul fript, dar şi mâncărurile specifice Ardealului. Pentru cei care doresc să petreacă mai multe zile aici le punem la dispoziţie 7 camere dotate cu băi proprii şi un apartament. Aceste servicii sunt completate de o atmosferă familiară, ospitalitate şi de preţuri care nu vor dezamăgi pe nimeni.

Citeşte mai mult...
 
Capalnita (Harghita) - Pensiunea Lorincz *** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Capalnita

Pensiunea Lőrincz este situata într-o zonă montană, in comuna Căpâlniţa, la poalele Muntelui Harghita, pe DN 13A la 30 km de Miercurea Ciuc şi 21 km de la Odorheiu Secuiesc. Cazare se face în 4 căsuţe de lemn cu cate 3 paturi (+2) cu baie şi o clădire cu sală de mese, 3 camere cu câte 2 paturi şi o cameră cu 4 paturi, 2 băi,o bucătărie mobilată. Pensiunea Lőrincz dispune încălzire centrală , frigider în fiecare căsuţă şi TV în living. Turiştii au la dispoziţie parcare în curte, foişor, jucării pentru copii. În curte se găseşte un cuptor tradiţional pentru copt pâine.

Citeşte mai mult...
 
Lunca de Sus - Pensiune de Pastrare a Traditiilor Ceangai din Ghimes = Pensiunea Boros PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Lunca de Sus

Lunca de Sus - Pensiune de Pastrare a Traditiilor Ceangai din Ghimes = Pensiunea BorosDragoste la prima vedere – aşa a început munca familiei Szász când au reuşit achiziţionarea a unui teren la Lunca de Jos – Pârâul Boroş pe care nu era construită decât o căsuţă şi o şură abandonată, lăsate la voia întâmplării.
În prezent terenul arată mai degrabă ca un mic sat, fiind construite pe ea unul lângă altul 13 mici căsuţe ţărăneşti de o frumuseţe extraordinară condamnate iniţial la depravare. Le-am demolat, le-am transportat şi pe baza fotografiilor şi a numerotării le-am reconstruit, păstrând metoda originală de humuire atât în interior cât şi în exterior şi mobilând căsuţele cu mobilă tradiţională veche. şurile construite ulterior deservesc aici alte scopuri – unul a devenit casă de baie, iar celălalt este folosit drept şură de dans.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Bradul Argintiu PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Ocna de Jos

Pensiunea Kacsó Éva, Ocna de Jos PraidCamerele de inchiriat Kacso Eva se află în satul Ocna de Jos, apartinand staţiunii Praid, pe o străduţă laterală liniştită, in apropierea centrului wellness (500 m), strand Praid (600 m) si salina Praid (700 m).

La etajul casei familiala sunt 2 camere si un grup sanitar pe care recomandam pentru familii si grupuri mici care prefera linistea intr-un cadru pitoresc rural. În ce priveşte curtea, aici se asigură grătar si un bazin pentru copii. Parcarea este posibila pe curtea inconjurata sau in garajul proprietarului. Serviciu de masa se poate rezolvain restaurantele apropiata.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Balázs István *** - Praid PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Praid

Pensiunea Balázs István, PraidPensiunea Balázs István se află în centrul staţiunii Praid, pe o străduţă laterală liniştită, chiar pe malul Târnavei Mici, unde conduc curtea şi grădina din spate. În clădirea construită pe 2 nivele se găsesc 6 camere, 4 grupuri sanitare, 2 bucătării, toate la dispoziţia turiştilor. În ce priveşte curtea, situată chiar pe malul râului, aici se asigură grătar, foişor, leagăn, masă de ping-pong, loc de parcare, grădină, gazon. Fiecare cameră este echipată cu cablu TV, bucătăriile sunt complet utilate şi oferă spaţii pentru servirea mesei.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Vakar ** - Praid PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Praid

Pensiunea VakarAcum câţiva ani, noi, actualele Dumneavoastră gazde, am folosit pensiunea ca locuinţă pentru familie. Odată cu dezvoltarea turismului rural, clădirea a fost modificată şi transformată în casa de oaspeţi (pensiune) la nivelul exigenţelor actuale, fiind create condiţii corespunzătoare tuturor categoriilor de clienţi.

Citeşte mai mult...
 
Praid - Casa taraneasca Zsuzsanna ** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Praid

Praid - Pensiunea agroturistica Zsuzsanna

Praid (judetul Harghita) este "tara sarelui", deoarece la marginea satului se afla o munte de sare de 576 m inaltime. Salina Praid este o adevarata atractie turistica, iar baile sarate ofer o impresie memorabil.

Casa taraneasca „Zsuzsanna” are o oferta aproape unica in Praid. Casa taraneasca si apartamentul sunt cladiri separate dar in aceasi curte. Casa se afla la 1,5 km de centrul satului.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate