Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiune, Pensiuni agroturistice
Pensiunea Balázs István *** - Praid PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Praid

Pensiunea Balázs István, PraidPensiunea Balázs István se află în centrul staţiunii Praid, pe o străduţă laterală liniştită, chiar pe malul Târnavei Mici, unde conduc curtea şi grădina din spate. În clădirea construită pe 2 nivele se găsesc 6 camere, 4 grupuri sanitare, 2 bucătării, toate la dispoziţia turiştilor. În ce priveşte curtea, situată chiar pe malul râului, aici se asigură grătar, foişor, leagăn, masă de ping-pong, loc de parcare, grădină, gazon. Fiecare cameră este echipată cu cablu TV, bucătăriile sunt complet utilate şi oferă spaţii pentru servirea mesei.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Vakar ** - Praid PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Praid

Pensiunea VakarAcum câţiva ani, noi, actualele Dumneavoastră gazde, am folosit pensiunea ca locuinţă pentru familie. Odată cu dezvoltarea turismului rural, clădirea a fost modificată şi transformată în casa de oaspeţi (pensiune) la nivelul exigenţelor actuale, fiind create condiţii corespunzătoare tuturor categoriilor de clienţi.

Citeşte mai mult...
 
Praid - Casa taraneasca Zsuzsanna ** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Praid

Praid - Pensiunea agroturistica Zsuzsanna

Praid (judetul Harghita) este "tara sarelui", deoarece la marginea satului se afla o munte de sare de 576 m inaltime. Salina Praid este o adevarata atractie turistica, iar baile sarate ofer o impresie memorabil.

Casa taraneasca „Zsuzsanna” are o oferta aproape unica in Praid. Casa taraneasca si apartamentul sunt cladiri separate dar in aceasi curte. Casa se afla la 1,5 km de centrul satului.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate