Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiune, Pensiuni agroturistice
Câmpul Cetăţii - Pensiunea Lokodi *** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Câmpu Cetății

Câmpul Cetăţii - Pensiunea Lokodi **Pensiunea noastră aflată în vecinetatea Hanului Pescăresc vă aşteaptă cu camere cu băi proprii la standardele occidentale şi bucătărie echipată complet. Servicii: bucătărie, frigider, parcare în curte, loc pentru foc, restaurant, tras cu sania, plimbare cu căruţa trasă de cai, magazin alimentar, bar, posibilităţi de sport.

Citeşte mai mult...
 
Câmpul Cetăţii - Pensiunea Vandor*** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Câmpu Cetății

Câmpul Cetăţii - Pensiunea Vandor **

Hanul Vandor este situat în inima satului Câmpul Cetăţii. Datorită poziţionării sale este punct de plecare ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice din zonă.

În restaurantul nostru rustic puteţi gusta specialitatea locului, păstrăvul fript, dar şi mâncărurile specifice Ardealului. Pentru cei care doresc să petreacă mai multe zile aici le punem la dispoziţie 7 camere dotate cu băi proprii şi un apartament. Aceste servicii sunt completate de o atmosferă familiară, ospitalitate şi de preţuri care nu vor dezamăgi pe nimeni.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate