Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiune, Pensiuni agroturistice
Arcus - Bradul de Argint (Ezüstfenyő) ** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Arcuş

Arcus - Bradul de Argint (Ezüstfenyő) **Arcuș este un sat în partea centrală a județului Covasna, în Depresiunea Sfântu Gheorghe, pe Râul Arcuș, la 3 km de la municipiul Sfantu Gheorghe. In centrul satului se afla biserica monumentala din secolul al XVII-lea, Castelul Szentkereszty: castel neobaroc din sec.XIX, amplasat în mijlocul unui parc dendrologic. Se închiriază a casa si o căsuţă de vacanţă, cea ce în întregime formează cuceritoare pensiune aşezată pe valea râului Arcuş, lângă munte şi pădure, în Ţinutul Secuiesc.

Citeşte mai mult...
 
Arcuş - Pensiunea Casa Szakacs ** PDF Imprimare Email
Pensiuni agroturistice - Arcuş

Covasna - Arcus - Pensiunea Szakacs - Cazare TransilvaniaMă numesc Magda, sunt inginer agronom pensioner şi gazda pensiunii Szakács, unde vă aşteptam cu drag. Situata în comuna Arcuş, la 3 km de Sfîntu Gheorghe a fost găndită că o locuinţa familială îndeajuns de mare pentru de a găzdui cele 3 generaţii ale familiei noastre.Dupa plecarea copiilor ne-am dedicat în principal turismului care mai mult de cât a oferi servicii unui musafir, înseamna pt. noi posibilitatea de a face noi cunoştinţe şi chiar prieteni. Am avut astfel ocazia să cunosc oameni interesanţi. Mulţi dintre oaspeţii nostrii s-au reîntors de mai multe ori atât datorită atmosferei plăcute, cât şi datorită peisajului incântător al Arcuşului.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate