Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Pensiunea Grandlion *** - Gornesti PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Gornesti

Transilvania - Gornesti - Pensiunea Grandlion Pensiunea GRANDLION, este situata intre orasele Târgu Mureş şi Reghin, în localitatea Gorneşti, într-o zonă centrală a Transilvaniei.
Pensiunea privată este proprietatea familiei Kulcsár şi a fost construită după anul 1990. 
Pensiunea este situată într-un loc liniştit si are 50 de locuri de cazare.

Comuna Gornești și împrejurimea ei este destinația perfectă pentru cei interesați de istoria Ardealului, castele superbe și biserici de sute de ani. Pensiunea Grandlion vă oferă acces ușor la atracțiile turistice de pe Valea Mureșului. Pentru detalii sunați la 0743083229 sau nu ezitați de a ne contacta pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .Pensiunea Grandlion din Gornești așteaptă cu drag grupurile excursioniste la o masă gustoasă, într-un mediu plăcut și liniștit, cu mâncare și servire excepțională!

Citeşte mai mult...
 
Băile Bálványos - Pensiunea Cetate ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Bálványoș

Transilvania - Baile Balvanyos - Pensiunea CetateStaţiunea balneoclimaterică permanentă Băile Bálványos, este situată pe versantul sudic al munţilor Bodoc, în curbura Carpaţilor la o altitudine de 840m-950m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 80 km de la oraşul Braşov şi la 4 km de cea mai mare grotă sulfatară din Europa.

Citeşte mai mult...
 
Băile Balvanyos - Pensiunea Transilvania *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Bálványoș

Pensiunea Transilvania Balvanyos cazare CovasnaStaţiunea balneoclimaterică permanentă Balvanyos, este situată pe versantul sudic al munţilor Bodoc, în curbura Carpaţilor la o altitudine de 840m-950m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 80 km de la oraşul Braşov şi la 4 km de cea mai mare grotă sulfatară din Europa.

Datorită calităţilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale şi emanaţiilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, staţiunea oferă oaspeţilor condiţiile. unei vacanţe în peisajul atrăgător al munţilor din  împrejurimi şi excelente  posibilităţi pentru tratamente, odihnă, recreere,drumeţii de neuitat şi practicarea sporturilor de iarnă.

Citeşte mai mult...
 
Baile Harghita - Cabana Bagolyko (Piatra Bufnitei) *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Harghita

Cabana Piatra BufniteiCabana Piatra Bufniţei este o unitate turistică de categoria trei stele, situat în staţiunea Băile Hargita într-un cadru natural şi asigură o şedere plăcută şi liniştită vizitatorilor. Cabana Piatra Bufnitei este locul ideal de cazare pentru grupuri de turişti, prieteni, familii. 
Pensiunea este recent construita, in imediata vecinatate a partiei de schi. Parterul ofera un restaurant cu 48 locuri, un bar cu 34 locuri + 30 locuri pe terasa. Pe nivelul I s-au amenajat 6 camere cu baie proprie + 1 apartament format din 2 camere + 1 baie, in timp ce pe nivelul II se ofera alte 6 camere cu baie proprie. Deci toate camerele au grupuri sanitare proprii, apartamentul are doua camere cu grup sanitar comun, iar camerele sunt dotate cu TV cablu, internet WiFi.

Citeşte mai mult...
 
Băile Harghita - Cabana Balu *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Harghita

Cabana Harghita Baile HomorodCabana Balu este situată în una dintre cele mai frumoase zone turistice născute în Munţii Carpaţi, destinaţie pitorească, cu peisaj idilic şi o lungă tradiţie pe harta turismului naţional şi internaţional. Cabana Balu pune la dispoziţia oaspeţilor săi 41 de locuri de cazare în 19 camere utilate cu mobilier şi accesorii de cea mai bună calitate.

Clasificată la 3 stele, Cabana Balu se diferenţiază printr-o arhitectură deosebită fiind construită pe 3 nivele în stil tradiţional specific zonei, dar în acelaşi timp dotată modern, astfel încât să devină locul ideal unde vă puteţi găsi linistea şi intimitatea de care aveţi nevoie respirând aerul curat şi bogat în oxigen.

Pentru ofertele de Iarna, va rugam sa accesati linkul mai jos...

Citeşte mai mult...
 
Baile Harghita - Pensiunea Bella Vita*** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Harghita
Pensiunea Bella VItaPensiunea Bella Vita este unitate turistică de categoria trei stele,situat în stațiunea Băile Harghita într-un cadru natural și asigură o ședere plăcută și liniștită vizitatorilor. Pensiunea noastră este locul ideal de cazare pentru grupuri de turiști, prieteni și familii, are 7 camere confortabile din care trei sunt dotate cu paturi suplimentare. Toate camerele au grupuri sanitare proprii, tv cablu și minibar. Pensiunea are în dotare o bucătârie modern utilată, sufragerie, living cu șemineu, saună și în curte loc amenajat pentru grătar, leagăn pentru copii și teren de joacă. La proiectarea clădirii s-a avut în vedere asigurarea accesului pentru persoanele cu handicap motoriu pentru ca și aceștia să petreacă un sejur plăcut.
Citeşte mai mult...
 
Baile Harghita - Pensiunea Biro ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Harghita

Pensiunea Biro - Baile Harghita, Tinutul Secuiesc, TransilvaniaPensiunea Bíró este situata la 1350 metrii peste nivelul marii, la poalele muntiilor Harghita, in statiune montana Harghita Bai, loc retras, linistit, inconjurat de brazi seculari, inalti si falnici. Are o sala de masa pentru 40 de persone, bucatarie dotata, camere cu 2, 3, 4 si 8 locuri cu baie separate.

Daca vrei sa scapi de lumea stresanta si dezlantuita al orasului sau locului de munca, in toate anotimpurile, vino la Noi. Zapada timpurie iti ofera un decor minunat al muntiilor partii de schii alpin, diferite grade de dificultate, dotate cu teleschii, partii de schiifond si biatlon, partii de snowboard, saniusi cu posibilitate de instruire si inchirieri de echipament. Vara linistea, aerul curat, puterea de vindecare a mofetelor, apele minerale iti ofera o liniste sufleteasca si fizica. Dupa o drumetie in muntii Harghitei, la intoarcere te asteapta Pensiunea Bíró cu caldura, liniste si cu o atmosfera familiara.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Kiss - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Homorod

Pensiunea Kiss Baile Homorod cazareBăile Homorod se află în valea Homorodului Mare, la 18 km de Odorheiu Secuiesc, 36 km de la reşedinţa de judeţ şi la 6 km de la Vlăhita.
Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri de brazi, şi ape minerale renumite, unde puteţi relaxa şi odihni sau puteţi organiza excursii. Pensiunea Kiss se află la numai 100 m de stradă principală. Primim turişti (familii în primul rând) în orice perioadă a anului.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea și Wellness Lobogó *** - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Homorod

Pensiunea Lobogó - Băile HomorodMica localitate balneară se află în valea Homorodului Mare şi a pârâului Băilor, la o altitudine de 760 m, la 18 km de Odorheiu-Secuiesc, 34 km de Miercurea-Ciuc şi 6 km de Vlăhiţa, de care aparţine din punct de vedere administrativ. Localitate subalpină veche, cu băi de interes local de apă minerală, cu mai multe izvoare de apă minerală vestite (izvoarele Lobogó, Mária, Csorgó, Homoródi, Ilona, Fenyves).

Citeşte mai mult...
 
Baile Tusnad - Pensiunea Boroka *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Tușnad

Bailes Tusnad - Pensiunea BorokaPensiunea "Boróka" (Ienuparul) se gaseste la Baile Tusnad. Oraselul este una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Transilvania. Aerul totdeauna curat, apropierea muntilor, a padurilor fac ca odihna Dvs.sa fie completa. Pensiunea cu trei stele poate caza 44 de persoane în camere cu 2, 3, 4, 6 paturi. Oaspetii nostri vor gasi o bucatarie complet echipata în pensiune care vine în sprijinul pregatirii independente a mâncarii.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

1. pagina / 8

Rent a car

Pensiuni recomandate