Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Odorheiu Secuiesc - Pensiunea Panorama **** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

panorama_panzioPensiunea Panorama ****, localizată în incinta noului cartier rezidenţial de vile din Odorheiu Secuiesc, şi-a deschis porţile oaspeţilor cu pretenţia unor servicii de înaltă calitate şi a unei atmosfere calde, intime. Inaugurată în martie 2008, pensiunea noastră îi aşteaptă cu 8 camere duble spaţioase pe toţi cei care călătoresc în interes de afaceri, vin să se relaxeze sau sosesc pentru un sejur în capitala secuiască.

Poziţionarea pensiunii pe o colină, la 1000 de metri distanţă de zona centrală. Din orice direcţie aţi sosi în oraşul nostru, pensiunea este acesibilă cel mai uşor pe traseul Centru- Strada Şcolii- Strada Sântimbru- Strada Moricz Zsigmond.
Prin alegerea atentă a culorilor, formelor şi prin utilizarea celor mai portivite obiecte şi materiale am reuşit să creem o ambianţă plăcută, caracterizată deopotrivă de un aer prietenos, familiar şi de o eleganţă graţioasă. Astfel, unitatea noastră combină confortul oferit de calitatea de 4 stele cu avantajele unei atmosfere calde, familiare care să vă asigure un sejur de neuitat. Pensiunea Panorama **** dispune de încăperi spaţioase, 8 camere duble şi 4 paturi suplimentare, astfel asigurând posibilitatea de cazare pentru un total de 20 de persoane. O cameră este potrivită şi pentru acomodarea persoanelor cu dizabilităţi fizice, iar 2 camere sunt dotate cu jacuzzi. Dimensiunea camerelor variază între 18-20 m2; toate sunt dotate cu cabină de duş sau vană tip jacuzzi.

Structura de cazare:

- Nr. camere: 8

  • 8 camere cu două paturi
  • 4 paturi suplimentare

- Nr. băi/WC: 8
Profil localitate: munte, oraş
Profil cazare: pensiune, apartament
Tip cazare: pensiune turistică
Unitate de închiriere: cameră
Locaţie comună cu proprietarii: nu
Animale de curte: nu
Accept animale de companie: nu
Posibilităţi de parcare: în curte
Încălzire: da (centrală)
Distanţe: şosea: 50 m, centru: 1 km , magazin alimentar: 500 m, teren de sport: 2 km, restaurant: 2 km
Utilităţi curte: mobilier de grădină
Servicii masă: mic dejun
Servicii şi facilităţi: telefon direct, minibar, televizor cu satelit, internet wireless (WiFi), masă de lucru, baie cu cadă respectiv cabină de duş, vană tip jacuzzi, halat de baie, Saună, bazin de răcorire, Lobby bar, spălătorie, servicii copiere, fax, imprimare.
Schimb lenjerie/aşternut: la cerere
Curăţenie: la cerere
Nr. minim de nopţi: 1
Interval de închiriere: tot anul
Check-in: de la 12:00
Check-out: până la 10:00
Limbi vorbite: română, engleză, maghiară

Activităţi, timp liber:

Drumeţii, pescuit, băi, sporturi de iarnă

Propuneri de excursii:

- Odorheiu Secuiesc: Odorheiu-Secuiesc se întinde în partea de sud-est a depresiunii Transilvaniei, fiind traversat de râul Târnava Mare. Dintre imprejurimile ce fac deliciul amatorilor de drumeţii, amintim Piatra Tărcii, Dealul Mare, Dealul Csicser sau Dealul Budvar.. Se află la 52 km de Miercurea Ciuc, la 52 km de Sovata, la 100 de km de Târgu-Mureş, la 200 km de Cluj Napoca, la 100 de km de Braşov şi la 52 km de Sighişoara. Fiind capăt de linie feroviară, există un singur traseu, şi anume Odorheiu Secuiesc – Sighişoara însă structura oraşului şi mai ales poziţionarea acestuia facilitează traficul rutier. Situat la o altitudine de 447 m.
Odorheiu-Secuiesc este al doilea oraş ca mărime şi număr de populaţie din judeţul Harghita, cu o populaţie de aproape 40 000 de locuitori (conform datelor de recensământ din 1 ianuarie 1996. în oraşul Odorhei trăiau 39 484 de locuitori). Săpăturile arheologice demonstrează că teritoriul oraşului precum şi împrejurimile au fost locuite continuu de-a lungul secolelor. Numele oraşului apare pentru prima dată în 1333 în însemnările papei sub forma de Uduorhel. Dreptul de a folosi sigiliul şi stema i-a fost încredinţat de la regii maghiari şi domnitorii din Transilvania.
În oraş sunt şapte şcoli generale, în cadrul a cinci instituţii funcţionează şcoli profesionale şi de ucenicie, şi în nouă insituţii se desfăşoară predare liceală respectiv postliceală. Ca şi secţie de învăţământ superior au fost înfiinţate clase agroindustriale, economice şi informatice.
Printre instituţiile publice de cultură se numără Casa de Cultură (Teatrul Tomcsa Sándor, Ansamblul de dans popular Udvarhely Táncműhely), Casa Elevilor (Cimboraház), Biblioteca Municipală, respectiv Muzeul şi Galeria de artă Haáz Rezső.
- Lupeni (Piatra funerară a scriitorului Tamási Áron) – Odorheiu Secuiesc
- Miercurea Ciuc – Băile Tuşnad – Lacul Sf. Ana
- Gheorgheni – Lacu Roşu – Cheile Bicazului
- Miercurea Ciuc – Sumuleul Ciuc - Ghimeş
- Masivul Făgăraş – Lacul Bâlea
- Braşov – Bran (Castelul Bran)
- Regiunea Sării (Sovata, Praid, Corund)
- Cristurul Secuiesc – Sighişoara

Oferta de tarife:

- camera simplă: 26 EUR/noapte
- camera dublă: 35 EUR/noapte
- pat suplimentar: 11 EUR/noapte
* Preţurile includ micul dejun, acces nelimitat la internet şi TVA.

Ofertele de Revelion 2016 in Pensinea Panorama! (ofertele sunt valabile intre 30 decembrie si 3 ianuarie)

1. Preţ: 163 euro/persoană/sejur. Contine: 4 nopţi de cazare, 4 micuri dejun de tip bufet suedez, acces la bucătărie, utilizarea saunei, acces la grătar. 
2. Pret: 185 euro/persoană/sejur. Contine: 4 nopţi de cazare (fără mic dejun), utilizarea saunei, acces la grătar, acces la bucătărie, cina festivă de Revelion.
3. Preţ: 132 euro/persoană/sejur. Contine: 3 nopţi de cazare, 3 micuri dejun de tip bufet suedez, acces la bucătărie, utilizarea saunei, acces la grătar. 
4. Preţ: 154 euro/persoană/sejur. Contine: 3 nopţi de cazare (fără mic dejun), utilizarea saunei, acces la grătar, acces la bucătărie, cina festivă de Revelion


Formular de rezervare online - Cerere oferta

 

Rent a car

Pensiuni recomandate