Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Romantika *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Pensiunea Romantica, Odorheiu-SecueiscPensiunea Romantika - este la 2,8 km de la centrul orașului Odorheiu Secuiesc - în direcția Miecurea Ciuc. Ca parte componenta a S.C. Auto M & Company, Restaurantul Romantika și-a început activitatea în domeniul ospitalier încă din 1994.

Pensiunea

Pensiunea Romantika este nou-construit cu 15 camere și 2 apartamente, având în total 60 de locuri. Camerele sunt moderne, spațioase, cu încălzire centrală și sunt dotate cu televizor color pe cablu, încălzire centrală cu termostat și baie separată cu duș pentru fiecare camera.

Camerele au paturi matrimoniale și de o persoană, cu posibilitate de paturi suplimentare. Cele două apartamente sunt foarte spațioase pentru familii cu copii și una dintre ele, are doua WC-uri și doua cabine de duș. Pentru grupuri aplicăm tarife mai conveniabile, iar pentru copii, până la 10 ani care dorm cu părinții plătesc numai o parte din tarif la cazare și la masă.

Restaurant

Restaurantul nostru vă oferă o atmosferă plăcută cu un personal ospitalier.
Avantajul Pensiunii Romantika  este că se situează în centrul țării, ceea ce permite accesul ușor din orice colț al României. După mărimea și echipamentele tehnice puse la dispoziție, sala noastră de conferințe oferă posibilitatea organizării unor întâlniri pentru oameni de afaceri, diferite prezentări și alte întruniri organizat.

Mâncăruri preferate

- Friptura din pulpă de miel A'la Agnes
- Rolada de cârnați cu slănină și legume
- Fleica de porc cu cartofi pai
- Fleica de miel cu salata de cartofi
- Tava țărănească - slănină afumată, cârnați de casă, jumari, brânza de burduf, cașcaval, salată, și înainte de toate, un pahar de pălinca de prune secuiască

Grădina de vară

Daca după o zi grea de muncă, doriți o ambianta verde, liniștita, grădina de vară a Pensiunii Romantika este favorabil pentru întâlniri linistite, romantice.

Structura de cazare

- Nr. camere: 17
• 15 camere cu două paturi
• 2 apartamente
- Nr. băi/WC: 17/17
Profil localitate: munte, oras
Profil cazare: pensiune
Tip cazare: pensiune
Unitate de închiriere: cameră, apartament
Locaţie comună cu proprietarii: nu
Animale de curte: nu
Accept animale de companie: nu
Posibilităţi de parcare: în curte
Încălzire: da (centrală proprie)
Distanţe: şosea: 10 m, centru: 2 km , magazin alimentar: 20 m, teren de sport: 4 km, ştrand în aer liber: 4 km, restaurant: 0 km, zonă verde
Utilităţi curte: -
Servicii masă: mic dejun, demipensiune, pensiune completă
Servicii şi facilităti: sala de conferinţă
Schimb lenjerie/aşternut: la cerere
Curăţenie: la cerere
Nr. minim de nopţi:
1
Interval de închiriere: tot anul
Check-in: de la 14:00
Check-out: până la 12:00
Limbi vorbite: maghiară, română, engleză.

Activităţi, timp liber

Drumeţii, pescuit, băi, sporturi de iarnă.

Oferta de tarife

- single: 18 EUR/pers/zi
- double doua persoane: 33 EUR/zi
- triple: 45 EUR/zi
- camere pentru 4 persoane: 52 EUR/zi
- camere pentru 5 persoane: 60 EUR/zi
- camere pentru 6 persoane: 70 EUR/zi

Propuneri de excursii

Schi
Baile Harghita - Statiunea sa afla la 35 km de la Odorheiu Secuiesc la o altitudine de 1350 m, drumul principal spre Miercurea Ciuc. Pe varful Tolvajos o luati la stanga unde se afla cele Trei Cruci juxtapuse: Prima a fost pus in memoria Milecentenariului (896 - 1996), al doilea a fost erectat in amintirea infiintarii Ordinului Franciscan cu sediul la Sumuleu - Ciuc si al treilea in cinstea marelui episcop ardelean Márton Áron. Statiunea balneo-climaterica isi datoreaza existenta activitatii vulcanice a sistemului muntos Harghita.
Vizitarea pesterilor
Vizitarea pesterii de la Meresti, este o tura unica, fiind o rezervatie naturala de o suprafata pe 800 de hectare, din 1980, dar se poate vizita fara restrictii. Partile principale ale pesterii sunt: Partea Intrarii (înca se vad peretile care au separat pestera), Geamul, Hambarul, Mormântul lui Csaba, Sala de Marmura, Sala Mare, Iadul, Bârlogul Ursului etc. Lipsa apei curgatoare în pestera evidentiaza vechimea acesteia. Importanta pesterii: începând cu paleoliticul superior si pâna în evul mediu, pestera era locuita de om. Prezenta omului în pestera este de peste 7 000 - 8 000 ani. Pâna acum s-au gasit 9 schelete de Homo sapiens în pestera. Dupa sapaturi au descoperit schelete de animale, cum ar fi: capra neagra, vulpea ursul, calul salbatic, hiena, lupul. În zilele noastre în pestera traiesc cîteva specii rare de animale, cum ar fi: diferite melci, insecte, paianjeni si cele cinci specii de lilieci. Pestera sugau din Valea Strâmba, este o raritate turistica si naturala, rezervatie naturala, în apropiere de Valea Stâmba, 13 km de la Gheorgheni. Prima descriere amanuntita despre pestera dateaza din anii 1930. Pâna acum s-a descoperit trei intrari. La întâlnirea culoarelor si crapaturilor s-au format salile mai mari ale pesterii: Sala Buzduganului, Sala Mare, Sala Ödön, Sala Scarii, Sala Radacinii etc. În fiecare culoare se afla stalactite si stalagmite de o frumusete rara. Se ajunge în zona si cu masina.
Rafting
Toti cei care se simt atrasi de lumea turismului de aventura, probabil ca au admirat apele învolburate a viiturilor de primavara. Sporturile nautice adunate sub expresia de origine englezeasca whitewater, includ activitati pe care cei dornici de aventura le practica pe ape repezi de munte. În functie de nivelul apei si adrenalinei dorite, amatorii de spume albe pot încerca raftingul, care este cel mai usor cu plutele de 4 - 12 pesoane. Care doresc mai mult si au experienta, pot încerca trekurile de 2 persoane cu care simti valurile si viteza mai bine. Echipamentul de protectie în aceste sporturi este vital si obligarorie, deoarece cu ajutorul acestuia un moment periculos se reduce la distractie. Pornind de la ideea ca trebuie sa înfunti o viitura pline cu stânci, astfel nici un înotator bun nu se descurca daca a picat la balta. Echipamentul primordial te fereste de vatamari, leziuni, zgârâieturi si în unele cazuri si de apa rece. Marea majoritate a echipamentului are culori vii ca sa fii mai vizibil în apa si pe fotografii
Jeep Tour
Pentru cei care iubesc aventura oferim tura aceasta, pe care organizam împreuna cu sofer. Unde terenul este mai usor puteti sa conduceti si Dumneavoastra. Noi asiguram distractia, organizarea si conducerea turei, carburantul si mâncarea. Daca doriti si comandati la timp putem sa va oferim si prajire de porc întreg la gratar.

Contact

SC Auto M & Company SRL
str. Beclean nr. 194, Odorheiu Secuiesc 535600
Jud. Harghita, România
Tel: +40-266-218262, Fax: +40-266-216096
Mobil: +40 - 740 776985
Email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Web: www.romantika.ro

Formular de rezervare online - Cerere oferta

 

Rent a car

Pensiuni recomandate