Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Casa Máthé ** - Odorheiu-Secuiesc PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Pensiunea MáthéMunicipiul Odorheiu-Secuiesc este situat la poalele munțiilor Harghita, între dealuri împădurite, pe malul Târnavei Mari, în altitudinea de 477 m. Este centrul cultural si istoric al Secuimii. Este un oraș des frecventat de turiști multumită monumentelor de arhitectură, bisericilor și scolilor. Acest tip de cazare este recomandată călătorilor care nu vor să se cazeze într-un hotel, ci preferă să beneficieze de ospitalitatea și prietenia gazdelor. În acest caz vă puteti caza în case familiale, în camere cu 2-3-4 paturi. Pensiunea dispune de 6 camere cu 2 , 3 respectiv 4 paturi precum şi un apartman, oferind locuri de cazare pentru 16 de persoane.

Citeşte mai mult...
 
Hotel-Hostel Tranzit - Odorheiu-Secuiesc PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Hotel-Hostel Tranzit - Odorheiu-Secuiesc - Pensiuni HarghiteneHotel-Hostel Tranzit este un motel în centrul Odorheiu Secuiesc. În Motel Hotel Tranzit putem caza 45 de persoane. Toate camerele sunt echipate cu baie. Încercăm să îndeplinim toate cerinţele ale Dvs. şi oferim un preţ avantajos ca să puteţi vizita şi în anul viitor oraşul nostru în centrul Transilvaniei.

Citeşte mai mult...
 
Odorheiu Secuiesc - Pensiunea Panorama **** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

panorama_panzioPensiunea Panorama ****, localizată în incinta noului cartier rezidenţial de vile din Odorheiu Secuiesc, şi-a deschis porţile oaspeţilor cu pretenţia unor servicii de înaltă calitate şi a unei atmosfere calde, intime. Inaugurată în martie 2008, pensiunea noastră îi aşteaptă cu 8 camere duble spaţioase pe toţi cei care călătoresc în interes de afaceri, vin să se relaxeze sau sosesc pentru un sejur în capitala secuiască.

Citeşte mai mult...
 
Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Gizi Csárda (Han, Restaurant Gizi) *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Gizi Csárda (Han, Restaurant Gizi)Complexul de clădiri renovat în 2007 este alcătuit de fapt din două părţi: pe etaj sunt plasate locurile de cazare, pe parter aflându-se restaurantul compus din mai multe săli, barul, bucătăria, toaletele, biroul, depozitul şi garderoba. Răsfăţăm clienţii noştri cu gusturi, ospitalitate, şi un ambient secuiesc, precum şi acomodare folclorică.

Restaurantul dispune şi de un bar, fără scaune. Peretele acestuia sunt decorate cu fotografiile persoanelor renumite servite de noi, precum şi cu diplomele, cupele, medaliile câştigate la concursurile naţionale şi internaţionale. În funcţie de sezon, mai ales vara avem posibilitatea pentru a asigura încă 20 de locuri pe terasă, unde dispunem şi de un cuptor, unde se face pâinea de acasă servită lângă masă de noi.

Citeşte mai mult...
 
Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Laguna *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Laguna - Pensiuni HarghiteneCădişeni se situează în apropierea oraşului Odorheiu Secuiesc, lângă Creasta Rez şi râul Târnava Mare. Aici se găseşte una dintre pensiunile care se numeşte Pensiunea Laguna, este un loc liniştit, provincial şi în acelaş timp cu aspectul său modern atrage atenţia turiştilor şi călătorilor.
Cazare:
asigură cazare pentru 37 persoane cu 2,3,4 paturi, cu baie proprie, televizor, internet WIFI, care sunt ideale şi pentru familii.

Citeşte mai mult...
 
Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Lilla *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea LillaPensiunea noastră se află vizavi de cetatea Székely Támadt. Vă asigurăm apartamente confortabile şi elegante de trei stele, ce vă satisfac toate pretenţiile. Vă puteţi parca autoturismul în siguranţă, în curtea pensiunii. În camere aveţi la dispoziţie: televizor, minifrigider, internet - wireless. În sufrageria pensiunii vă servim exclusiv micul dejun, păstrându-vă intimitatea. Putem caza 24 persoane (9 camere cu două paturi, din care 4 camere cu pat dublu şi 2 camere fiecare cu un pat dublu şi unul pentru o persoană). Însă în completare cu apartamentele din strada Morii (etajele I şi II), putem caza turiştii unui întreg autobuz.

Citeşte mai mult...
 
Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Margareta *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Pensiunea MargaretaPensiunea aflata la periferia orasului Odorheiu Secuiesc - este îmbratisată de Vârful Réz si Târnava Mare. Intr-un mediu liniștit, familial, micuța pensiune oferă cazare pentru 12 persoane în camere cu câte 2-3 paturi. Dușurile și grupurile sanitare separate servesc igienei personale a clienților. Oaspetii reînprospatati după un drum lung și obositor, îsi pot potoli foamea într-o sufragerie separată. După dorintele clienților, putem servi micul dejun sau demipensiune.

Citeşte mai mult...
 
Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Romantika *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Pensiunea Romantica, Odorheiu-SecueiscPensiunea Romantika - este la 2,8 km de la centrul orașului Odorheiu Secuiesc - în direcția Miecurea Ciuc. Ca parte componenta a S.C. Auto M & Company, Restaurantul Romantika și-a început activitatea în domeniul ospitalier încă din 1994.

Pensiunea

Pensiunea Romantika este nou-construit cu 15 camere și 2 apartamente, având în total 60 de locuri. Camerele sunt moderne, spațioase, cu încălzire centrală și sunt dotate cu televizor color pe cablu, încălzire centrală cu termostat și baie separată cu duș pentru fiecare camera.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Baknya *** - Sat Bulgăreni PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Odorheiu-Secuiesc - Pensiunea Baknya - Pensiuni HarghitaSatul Bulgareni este situată la 8 km de Odorheiu Secuiesc, la marginea satului aflat în apropierea (1 km) drumului DN 13A spre Sovata, într-un cadru rural liniştit, pe malul pârâului Bogár. Bulgăreni este practic contopit cu satul învecinat, Bisericani. Cele două sate sunt străjuite de înâlţimile Nyíres (702 m, la nord) şi Baknya (664 m, la sud) – aceasta din urmă împrumutându-şi numele pensiunii noastre.
Pensiunea Baknya e compusă din două case recent construite. Ospeţii sunt aşteptaţi de 12 camere în total (toate având baie proprie, televizor), precum şi de un apartament. Turiştii au la dispoziţie de asemenea o bucătărie complet utilată, sufragerie, terasă, parcare închisă.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Boróka *** - Odorheiu-Secuiesc PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Odorheiu-Secuiesc

Odorheiu-Secuiesc, Pensiunea BorókaDe cele mai multe ori timpul este prea scurt pentru a îmbina, în mod fericit, utilul cu plăcutul. O delegație de afaceri este adesea istovitoare. După o zi de activitate intensă, puțini sunt cei care mai au puterea să caute clipe de relaxare într-un restaurant, la o sală de biliard sau la un centru SPA.
La toate acestea ne-am gândit noi pentru Dumneavoastră amenajând Pensiunea „Boróka” astfel încât aici să regăsiți confortul la standarde EURpene, marcat de eleganță și ultramodern, îmbinat cu stilul romantic tradițional care conferă liniște și clipe de reverie.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

1. pagina / 2

Rent a car

Pensiuni recomandate