Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Baile Harghita - Cabana Bagolyko (Piatra Bufnitei) *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Harghita

Cabana Piatra BufniteiCabana Piatra Bufniţei este o unitate turistică de categoria trei stele, situat în staţiunea Băile Hargita într-un cadru natural şi asigură o şedere plăcută şi liniştită vizitatorilor. Cabana Piatra Bufnitei este locul ideal de cazare pentru grupuri de turişti, prieteni, familii. 
Pensiunea este recent construita, in imediata vecinatate a partiei de schi. Parterul ofera un restaurant cu 48 locuri, un bar cu 34 locuri + 30 locuri pe terasa. Pe nivelul I s-au amenajat 6 camere cu baie proprie + 1 apartament format din 2 camere + 1 baie, in timp ce pe nivelul II se ofera alte 6 camere cu baie proprie. Deci toate camerele au grupuri sanitare proprii, apartamentul are doua camere cu grup sanitar comun, iar camerele sunt dotate cu TV cablu, internet WiFi.

Citeşte mai mult...
 
Băile Harghita - Cabana Balu *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Harghita

Cabana Harghita Baile HomorodCabana Balu este situată în una dintre cele mai frumoase zone turistice născute în Munţii Carpaţi, destinaţie pitorească, cu peisaj idilic şi o lungă tradiţie pe harta turismului naţional şi internaţional. Cabana Balu pune la dispoziţia oaspeţilor săi 41 de locuri de cazare în 19 camere utilate cu mobilier şi accesorii de cea mai bună calitate.

Clasificată la 3 stele, Cabana Balu se diferenţiază printr-o arhitectură deosebită fiind construită pe 3 nivele în stil tradiţional specific zonei, dar în acelaşi timp dotată modern, astfel încât să devină locul ideal unde vă puteţi găsi linistea şi intimitatea de care aveţi nevoie respirând aerul curat şi bogat în oxigen.

Pentru ofertele de Iarna, va rugam sa accesati linkul mai jos...

Citeşte mai mult...
 
Baile Harghita - Pensiunea Bella Vita*** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Harghita
Pensiunea Bella VItaPensiunea Bella Vita este unitate turistică de categoria trei stele,situat în stațiunea Băile Harghita într-un cadru natural și asigură o ședere plăcută și liniștită vizitatorilor. Pensiunea noastră este locul ideal de cazare pentru grupuri de turiști, prieteni și familii, are 7 camere confortabile din care trei sunt dotate cu paturi suplimentare. Toate camerele au grupuri sanitare proprii, tv cablu și minibar. Pensiunea are în dotare o bucătârie modern utilată, sufragerie, living cu șemineu, saună și în curte loc amenajat pentru grătar, leagăn pentru copii și teren de joacă. La proiectarea clădirii s-a avut în vedere asigurarea accesului pentru persoanele cu handicap motoriu pentru ca și aceștia să petreacă un sejur plăcut.
Citeşte mai mult...
 
Baile Harghita - Pensiunea Biro ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Harghita

Pensiunea Biro - Baile Harghita, Tinutul Secuiesc, TransilvaniaPensiunea Bíró este situata la 1350 metrii peste nivelul marii, la poalele muntiilor Harghita, in statiune montana Harghita Bai, loc retras, linistit, inconjurat de brazi seculari, inalti si falnici. Are o sala de masa pentru 40 de persone, bucatarie dotata, camere cu 2, 3, 4 si 8 locuri cu baie separate.

Daca vrei sa scapi de lumea stresanta si dezlantuita al orasului sau locului de munca, in toate anotimpurile, vino la Noi. Zapada timpurie iti ofera un decor minunat al muntiilor partii de schii alpin, diferite grade de dificultate, dotate cu teleschii, partii de schiifond si biatlon, partii de snowboard, saniusi cu posibilitate de instruire si inchirieri de echipament. Vara linistea, aerul curat, puterea de vindecare a mofetelor, apele minerale iti ofera o liniste sufleteasca si fizica. Dupa o drumetie in muntii Harghitei, la intoarcere te asteapta Pensiunea Bíró cu caldura, liniste si cu o atmosfera familiara.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate