Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Corund - Pensiunea Aragonit ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Corund

Corund - Pensiunea Aragonit - Tinutul Secuiesc, Transilvania

Corund este o localitate unde olăritul are o tradiție moștenită din sec. al XVII-lea, și pe teritoriul căreia izbucnesc numeroase izvoare minerale carbogazoase și sărate.

Pensiunea Aragonit este amplasata pe DN 13 A, in localitatea Corund, la 11 km departare de Praid si 18 km distanta de Sovata. Unitate de cazare renumita in tinutul Corundului, cu o traditie de peste 15 ani in domeniu, isi asteapta oaspetii cu maxima ospitalitate si prietenie, intr-un ambient traditional si linistit.

Citeşte mai mult...
 
Corund - Pensiunea Árcsó *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Corund

Corund - Pensiunea Arcso - Tinutul Secuiesc, Transilvania

Pensiunea Arcso Fogado se situeaza în comuna Corund, în zona numita Arcso, pe lângă drumul judeţean DN13. Pensiunea este situată într-o zonă liniştită, pitorească, ceea ce este renumită şi de izvoarele de ape minerale. Pensiunea dispune 10 camere cu 2 paturi (+ 5 pat suplimentare), şi un restaurant în stil archaic pentru 40 de persoane.

Citeşte mai mult...
 
Corund - Pensiunea Balázs *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Corund

Transilvania - Corund - Pensiunea Balazs

Pensiunea Balazs este situat în partea centrala a comunei Corund, judetul Harghita, lângă șoseaua principală care tranzitează localitatea. Pensiunea Balazs asigură 12 locuri de cazare în 5 camere cu baie proprie, structurate după cum urmează: 3 camere cu 2 paturi și 2 camere cu 3 locuri.
Citeşte mai mult...
 
Corund - Pensiunea Fenyő (Bradul) PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Corund

Corund - Pensiunea Fenyő (Bradul)Pensiunea Fenyő este situata in faimosul sat artizan Corund, judetul Harghita, nu departe de centrul comunei, dar intr-o zona linistita si intima. Din Corund este foarte usor sa vizitati statiunea Praid (7 km), unde va puteti bucura de minele cu sare si de lacurile sarate sau statiunea Sovata (Lacu Ursu 15 km), care este de asemenea usor accesibila si este un loc unde stimatii nostri oaspeti pot sa inoate in apele sarate in timpul verii.

Citeşte mai mult...
 
Corund - Pensiunea Restaurantul Forras *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Corund

Corund - Pensiunea Restaurant Forras - Cazare TransilvaniaPensiunea şi Restaurantul Forrás (Izvoare) este localizat într-un cadru pitoresc la Corund, la 25 km  de Odorheiu Secuiesc şi la 18 km de la Sovata. Curtea pensiunii se întinde până la liziera pădurii, oferindu-vă condiţii excelente de a petrece o vacanţa în mijlocul naturii  într-o atmosferă caldă şi intimă la preţuri fără concurenţă. Din cauză că pensiunea este situată foarte avantajos geografic, ne dă oportunitatea să organizăm ture pentru oaspeţi nostri. În orice direcţie ne-aş duce, ne întâlnim cu frumuseţile uluitoare a Transilvaniei.
Departe de vârtejul oraşului oaspeţi sunt aşteptaţi cu camere confortabile, cu două, trei şi patru paturi, dotate cu baie, conectare la cablu şi frigider.

Citeşte mai mult...
 
Corund - Pensiunea Sziklakert *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Corund

Transilvania - Corund - Pensiunea Sziklakert

Pensiunea Sziklakert se află în Corund la 17 km de Sovata, 10km de Praid și la 27 km de Odorheiu-Secuiesc pe drumul național DN13a, zonă, care din cauza zăcămintelor de sare care se întind în adăncuri, este numit și Regiunea Sării.

Corund este o localitate unde olăritul are o tradiție moștenită din sec. al XVII-lea, și pe teritoriul căreia izbucnesc numeroase izvoare minerale carbogazoase și sărate.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate