Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Gheorgheni - Pensiunea şi Restaurantul Muskátli ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Gheorgheni

Transilvania - Gheorgheni - Pensiunea MuskatliPensiunea şi Restaurantul Muskátli se află în oraşul Gheorgheni care este înzestrată cu toate minunile naturii, este mărginită de un uriaş şir vulcanic. Cu ocazia călătoriei Dumneavoastră la Gheorgheni, veţi avea ocazia să cunoaşteţi şi minunatele peisaje secuieşti. Dacă doriţi să petreceţi mai multe zile la noi vă asigurăm şi cazare şi puteţi să participaţi şi la programele organizate de noi.

Citeşte mai mult...
 
Gheorgheni - Pensiunea Lazar *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Gheorgheni

Transilvania - Gheorgheni - Pensiunea LazarPensiunea Lazar este situat în centrul oraşul Gheorgheni. Pentru noi, locul acesta este încărcat de amintiri şi tradiţie. Ca oaspete al pensiunii, veţi gusta din pitorescul şi tradiţiile locului şi, totodată, vă veţi bucura de respectul nostru pentru exigentele vremurilor noastre.

Citeşte mai mult...
 
Lăzarea - Pensiunea Kozma Mária PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Gheorgheni

Pensiunea Kozma Maria - LazareaLăzarea se situează la 6 km nord-vest de Gheorgheni. Castelul Lazăr din localitate a fost construită în secolul XV. şi de-a lungul secolelor s-a transformat de mai multe ori. În secolul al XVII-lea oferea cazare pentru regi şi voievozi, care au venit să viziteze Transilvania. Mănăstirea Franciscană a fost construită în anii 1600, forma actulă a primit în 1875.
Vara localitatea oferă loc pentru tabere de creaţie.

Pensiune agroturistica Kozma Maria situata la 5 min de centrul localitatii si la 10 min de obiectivele turistice. Casa este construita in stil traditional, de insasi proprietarii.  Turistii vor gasii un mediu familial si cald. Copii pot sa descopere lumea animalelor domestice. Doamna Kozma Maria este artist traditional, scluptor in lemn, cu lucrarii recunoscute international.

Citeşte mai mult...
 
Motelul Imola ** - Gheorgheni PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Gheorgheni

MotTransilvania - Gheorgheni - Motel Imolaelul Imola se află la 1 km de centrul oraşului Gheorgheni, şi are camere confortabile cu terasa. La mobilarea camerelor şi apartmanelor am pus accent la calitate şi confort. Pentru copii am construit loc de joacă în apropierea restaurantului. Motelul dispune de 18 camere, cu capacitatea de 47 de persoane, cu băi separate, TV color, mini-bar, şi conexiune la internet. Reducere de preţ pentru grupuri.
Restaurantul Imola cu 70 de locuri, mâncărurile delicioase, specialităţile culinare şi servirea plăcută face ca restaurantul nostru să fie un loc ideal pentru luarea unei mese sau pentru organizarea petrecerilor.

Citeşte mai mult...
 
Pensiune Borostyan - Ciumani PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Gheorgheni

Pensiunea Borostyan - CiumaniLocalitatea Ciumani se află în judeţul Hargita, la poalele munţii Gurghiului. Suntem mândrii de izvoarele de apă minerală, de aerul curat şi ospitalitatea localităţii.

Pensiunea noastră se află vis-a-vis de capela din Ciumani, poartă secuiască facută în stil specific locaţiei face ca intrarea pensiunii să fie uşor de recunoscută. Clădirea şi curtea spaţioasă este amenajată astfel încăt fiecare oaspăţ să-şi găsească confortul şi relaxarea necesară.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Teke - Gheorgheni PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Gheorgheni

În bazTransilvania - Gheorgheni - Pensiunea Tekeinul înconjurat de munţi, aflat în apropierea minunatului Lacu-Roşu, la câteva pasi de strânsoarea Bicazului, în regatul veşnic a bradului se află oraşul Gheorgheni. .
Locurile turistice de nemaigăsit atrag în fiecare an mii de turişti, ospitalitatea şi amabilitatea regăsit în regiune fiind însuşirea cea mai atrăgătoare pentru oaspeţi.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate