Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Izvoru Muresului - Pensiunea Maria ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Izvoru Mureșului

Casa Maria se află la stațiunea turistică Izvorul Mureșului, în inima Carpaților Răsăriteni. Pensiunea Casa Maria de două stele poate fi o ținta foarte atractivă pentru cei care doresc să se relaxeze sau pentru amatorii de sporturi în aer liber, datorită aerului curat și atracțiilor naturale ce se înconjoară. Locația, facilitățile și serviciile oferite sunt perfecte pentru organizarea cursurilor de team-building, dar poate fi, de asemenea, și un loc de întâlnire pentru grupuri de prieteni.

Citeşte mai mult...
 
Izvoru Mureșului - Pensiunea Viorica ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Izvoru Mureșului

Izvoru MuresuluiIzvorul Mureşului este o localitate montană la poalele Hăşmaşului Mare (1793 m), pe versantul sudic al Muntelui Negru (1538 m) staţiune recreativă ce şi-a primit numele de la izvoarele râului Mureş, aflate pe teritoriul localităţii. Este o stațiune climaterică si loc de camping pentru tineri. Microclimatul din stațiune este indicat pentru tratarea afecțiunilor căilor respiratorii și a glandei tiroide. Pensiunea Viorica se află într-un cadru pitoresc deosebit de frumos, la numai 40 m de șosea.

Citeşte mai mult...
 
Izvorul Muresului - Pensiunea "Sándor" PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Izvoru Mureșului

Pensiunea SandorLocalitatea Izvorul Muresului este situat intr-o regiune muntoasa, la poalele Hasmasului Mare (1793 m). Este o statiune climaterica si loc de camping pentru tineri. Se afla la 45 km de Miercurea Ciuc si la 23 km de Gheorgheni.
Sunt trasee turistice, care duc la locul unde izvoraste Muresul, la pestera de stalactite Sugo si prin Greces la "ordogto", in partea nordica a Muntilor Harghita. Microclimatul din statiune este indicat pt tratarea afectiunilor cailor respiratorii si a glandei tiroide. Pensiunea Sandor se afla intr-o ulita linistita, la 150 m de drumul principal, intr-o ambianta pitoreasca intre munti. La numai 200 m de pensiune se afla o padure de brazi, care asigura aer pur benefic in tratarea bronsitei. In apropiere este si o partie de schi, unde iubitorii sporturilor de iarna pot petrece clipe memorabile.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Balázs - Izvorul Muresului PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Izvoru Mureșului

Transilvania - Izvorul Muresului - Pensiunea BalazsLocalitatea Izvorul Mureşului este situat într-o regiune muntoasă, la poalele Hăşmaşului Mare (1793 m). Este o staţiune climaterică şi loc de camping pentru tineri. Se află la 36 km de Miercurea Ciuc şi la 20km de Gheorgheni. Microclimatul din staţiune este indicat pentru tratarea afecţiunilor cailor respiratorii si a glandei tiroide. Pensiunea Balazs se afla la 50 metri de calea ferata, si la 100 mi de drumul naţional.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Mureşului ** - Izvorul Muresului PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Izvoru Mureșului

Izvorul Muresului - Pensiunea Mures - Transilvania, Ardeal, SecuiemeLocalitatea Izvorul Mureşului este situat într-o regiune muntoasă, la poalele Hăşmaşului Mare (1793 m). Este o staţiune climaterică şi loc de camping pentru tineri. Se află la 36 km de Miercurea Ciuc şi la 20km de Gheorgheni. Microclimatul din staţiune este indicat pentru tratarea afecţiunilor cailor respiratorii si a glandei tiroide. Pensiunea Mureş deschis porţile în 2009 şi se află la 400 metri de calea ferată, pe lângă drumul naţional.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate