Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Izvoare (Harghita) - Vila Honor *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Izvoare (Harghita)

Izvoare (Harghita) - Vila Honor ***Vila Honor se află în inima Transilvaniei, la poalele munţilor Harghitei, sub vârful Harghita Mădăraş, departe de agitaţia zilnică a marilor oraşe, oferă deconectare în condiţii deosebite. Un peisaj încântător, culori liniştitoare, miresme îmbătătoare, toate creând un cadru plin de pace şi armonie.

Împrejurimile Vilei Honor vă oferă impresii care nu pot fi trăite privind doar filme şi fotografii. În liniştea pădurii, cu sufletul deschis la murmurul naturii, veţi reuşi cu adevărat să vă odihniţi şi să vă relaxaţi. Sunt de ajuns doar câteva zile ca să vă întoarceţi la treburile zilnice complet refăcuţi. La noi veţi aduna puteri pentru o nouă săptămână de lucru.

Ţinutul Secuiesc este o adevărată bombă de energie, capabilă să insufle omului forţă într-un timp foarte scurt.
Odihna nu înseamnă inactivitate şi plictiseală! Cu toate că nimic nu vă va împiedica odihna contemplativă, dar dacă vă doriţi mai mult de atât, noi v-am creat condiţii pentru o odihnă activă: drumeţii în ţinuturi pitoreşti, călărie pe poteci de munte, urmate de mese cu specialităţi culinare din carne de vânat.

Natura, în jurului Vilei Honor s-a păstrat în starea sa naturală: trăieşte, respiră, are culoare, mireasmă, glas. Şi nu în ultimul rând are gust, căci ospeţele noastre din carne de vânat nu au pereche! Un client ne-a mărturisit că s-a simţit la Vila Honor ca într-un castel de vânătoare din basm, în care a fost pentru puţin timp stăpân al întregului ţinut. Lăsaţi-vă fermecaţi de ţinutul Carpaţilor Răsăriteni!

Camerele cu pat dublu
Vila Honor dispune de şase camere cu pat dublu. Dintre cele şase camere, două dispun de câte un balcon lung, care oferă o privelişte minunată înspre vârful Harghita Mădăraş.

Camerele cu două paturi
Vila Honor dispune de patru camere cu două paturi. Toate camerele cu două paturi oferă o privelişte minunată înspre vârful Harghita Mădăraş.

* Amenajarea camerelor a fost făcută cu multă atenţie, luând în consideraţie fiecare amănunt, pentru a armoniza stilul vilelor dr vânătoare cu cucerile tehnicii moderne.

Camera pentru persoane cu dizabilităţi
Pentru oaspeţii cu dizabilităţi avem pregătită o cameră specială. Amenajarea ei fost făcută cu multă atenţie, luând în considerare fiecare amănunt, pentru a armoniza stilul vilelor de vânătoare cu cuceririle tehnicii moderne, luându-se în considerare şi nevoile speciale ale acestor persoane. Camera oferă o vedere minunată înspre vârful Harghita Mădăraş.

Dormitor comun
Grupurile mai mari pot fi cazate într-un dormitor cu zece paturi. Acesta este ideal pentru organizarea de tabere sau pentru cazarea copiilor.

Ofertele noastre de servicii

Personalul Vilei Honor are grijă ca fiecare minut petrecut la noi să treacă cu folos. Suntem în măsură să vă punem la dispoziţie ghizi sau instructori pentru orice activitate: călărie, ciclism drumeţii pe poteci de munte sau o vizită la Parcul de animale sălbatice. O zi plină de evenimente palpitante va fi încununată de bunătăţile culinare preparate din carne de vânat.

Dacă doriţi să petreceţi o zi liniştită în vilă, personalul nostru vă va sta la dispoziţie, pentru a vă îndeplini toate dorinţele. În livingul fermecător vă puteţi relaxa lângă şemineul în care trozneşte focul, alături de o carte sau un pahar de vin bun. După preferinţă, puteţi degusta şi câte un pahar din oferta de băuturi vânătoreşti speciale. Colţul filmelor vă pune la dispoziţie o colecţie de filme artistice sau filme documentare despre frumuseţea plaiurilor transilvane şi obiceiuri tadiţionale.

Fiecare cameră este dotată cu grup sanitar propriu şi cu televizor LCD. Ziarul de dimineaţă îl veţi găsi în fiecare zi pe în faţa uşii camerei dumneavoastră. Vila dispune de parcare păzită şi gratuită. Toate facilităţile pa care vi le punem la dispoziţie vin în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră, aşa incât nu aveţi altceva de făcut decât să vă odihniţi şi să vă relaxaţi.

Ofertele noastre:

  • Recepţie 24 de ore din 24
  • Sală de mese
  • Bar vânătoresc
  • Bucătărie pentru folosinţa oaspeţilor
  • Terasă panoramică
  • Living cu fotolii şi şemineu
  • Parcare păzită şi gratuită
  • Teren de joacă ecologic pentru copii
  • Book and DVD corner

Contact si rezervari

Adresă: 537363 Izvoare, nr. 101B, jud. Harghita
Tel: +40756094251| Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Web: www.honorvilla.ro

Formular de rezervare online - Cerere oferta

 

Rent a car

Pensiuni recomandate