Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiunea Gyopár (Floare de Colț) *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Izvoare (Harghita)
Pensiunea Floare de ColțPensiunea noastră se situează la 26 km de Odorheiu Secuiesc care poate fi apropiată urmărind direcţia Târnavei Mare şi ajungând în mijlocul lumii cătunelor de la Izvoare. Pensiunea Gyopar îşi aşteaptă oaspeţii într-un mediu plăcut unde aerul curat al brădeturilor harghitene şi gâlgâitul neîncetat al pârâului Ivo garantează o atmosferă minunată şi o relaxare perfectă, aceasta fiind totodată situată la altitudinea de 795 m.
La parter se găseşte o sufragerie unde oaspeţii pot opta atât pentru demipensiune, cât şi pentru pensiune completă. Pâinea de casă prăjită la cuptor, sarmalele, friptuta de porc şi alte meniuri tradiţionale din gastronomia locală toate formează un adevărat „paradis” pentru gurmanzi.
Atmosfera serii este asigurată de rachiul de prune din bar, dar serile pot fi plăcut petrecute şi la un pahar de vin alături de prieteni.
Etajul întâi poate fi apropiat din antreul de la parter, unde se găsesc două camere cu două paturi şi două grupuri sanitare la coridor. La etajul doi şase camere stau la dispoziţia oaspeţilor cu două grupuri sanitare, iar dacă aveţi poftă de citit, de discutat sau doriţi să vă uitaţi la televizor, vă stă la dispoziţie un mic salon pentru acest scop.
În curtea pensiunii se găseşte un foişor, la malul pârâului sunt aşezate 5 căsuţe de lemn fiecare dotată cu câte două paturi, galerie pentru copii, un grup sanitar, o măsuţă, un dulap şi televizor. În faţa căsuşelor sunt terenuri de joacă pentru copii. Lacul cu păstrăvi vă oferă posibilitatea de a vă încerca talentul de pescar.
Casa le cheie de pe terenul de vizavi are două apartamente ale căror capacitate este de 8-8 persoane. În fiecare apartament sunt două camere, galerii pentru copii, o bucătărie bine echipată şi un grup sanitar.
Simţiţi-vă ca acasă aici în Transilvania!

Structura de cazare

- număr camere: 13
- capacitate totală: 26+10
- grup sanitar, duş: 9
Specificul zonei: rural, montan, pe malul apei
Cazare: pensiune
Proprietarul locuieşte acolo: da
Animal de companie: nu
Posibilitate de a aduce animal de companie: nu
Posibilitate de parcare: în curte
Căldură: încălzire centrală
Distanţe: drum principal 9 km, centru 13 km, cale ferată 25 km, magazin alimentar 500 m, restaurant: restaurant propriu, teren de sport 13 km, spaţii verzi: pe loc, ştrand 25 km, ştrand liber 10 km
Grădină: echipament sportiv, mobilier de grădină, pat balansoar, gril, teren de joacă pentru copii
Perioada de închiriere: pe tot parcursul anului
Cazarea se ocupă: ora 11
Cazarea se părăseşte: ora 09

Activităţi, timp liber

Fiecare anotimp are câte o surpriză în traista sa. Cei pasionaţi de sporturi de iarnă au posibilitatea de a schia, a merge la săniuş, a se plimba cu sania, iar cei romantici pot opta pentru o plimbare cu sanie trasă de cai admirând plaiurile acoperite de zăpada strălucitoare. Vara oferă posibilitatea de a merge la scăldat şi a face plajă pe malul lacului de acumulare Baraj Zetea, înconjurat de brădeturi. Anotimpurile de tranziţie sunt perioade optime pentru pescuit, plimbare cu căruţa sau cu quad, călărit şi vânat.
Aveţi posibilitatea de a cunoaşte ţinuturile din zonă, satele minunate secuieşti cu tradiţiile, cultura şi zicerile lor pline de haz. Cei care preferă plimbările şi tururile, sunt aşteptaţi de munţii Harghitei, unde omul, cel impresionat de grandeţea naturii şi cel care învinge nimicurile lumii, se simte mai aproape de Dumnezeu (Orban Balazs).

Propuneri de excursii

Sunt uşor de apropiaşi frumuseţiile şi atracţiile turistice ale ţinutului secuiesc:
Harghita Mădăraş, Subcetate – lacul de acumulare Baraj Zetea;
Lupeni – Corund – Praid – Sovata (staţie balneară);
Odorheiu Secuiesc – Cristuru – Secuiesc – Sighişoara;
Miercurea-Ciuc – Băile Tuşnad – Lacul Sfânta Ana;
Gheorgheni – Lacul Roşu – Cheile Bicazului.
Există posibilitatea de a închiria quad şi sănii.

Oferta de tarife

Demipensiune: 25 EUR/persoană (mic dejun, masa de prânz, cazare).
Casa la cheie: 50 EUR/noapte.

Formular de rezervare online - Cerere oferta

 

Rent a car

Pensiuni recomandate