Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Casa la cheia Simon Csaba - Baraj Zetea PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Subcetate

Casa la cheia Simon Csaba - Baraj ZeteaCasa este construită pe un teren propriu, unde pot fii cazaţi 6+2 persoane. La parter se află camera de zii, sufrageria, bucătăria şi baiă. La primul etaj sunt trei camere. În prima cameră este un pat dublu. Din această camera se ajunge în cea de a două cameră, unde sunt două paturi simple. În cea de a treia cameră sunt două paturi simple. În caz de nevoie, se pot solicita două paturi de rezerva.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Zeta - Subcetate PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Subcetate

Pensiunea Zeta - SubcetatePensiunea Zeta este situat în Subcetate 6 km de la Zetea şi 18 km la Odorheiu Secuiesc.
În pensiunea noastră putem rezolvă cazare pentru 40 de persoane confortabil în 18 camere duble şi o camere cu patru paturi. În sală de mese pentru 60 - 70 de persoane putem facem orice organizare.
Vă aşteptăm cu drag.

Citeşte mai mult...
 
Subcetate - Casă de vacanţă Orbán ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Subcetate

Pensiune, casa de vacanta - Harghita - OrbanPensiunea Orbán ** funcţionează ca şi casă de vacanţă, disponibilă "la cheie". Poate fi închiriată în tot timpul anului. La cerere, se poate asigura demipensiune. La parter se află o sufragerie spaţioasă, cu o masă mare în mijloc, în jurul căreia se pot reuni turiştii. Aici se află televizorul şi radioul, şi de aici se asigură accesul la etaj, pe scară interioară. Şemineul aflat la parter conferă o atmosferă confortabilă în zilele friguroase ale sezonului de iarnă.

Citeşte mai mult...
 
Subcetate - Pensiunea Deság Villa *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Subcetate

Pensiunea Desag - Subcetate (Harghita) Pensiunea "Deság-Villa" este amplasată într-o zonă montană plăcută, la 15 km de Odorheiu Secuiesc, în zona Subcetate, pe malul pârâului Deság. Oaspeţii sunt aşteptaţi într-o pensiune frumoasă, având o locaţie plăcută, o adevărată oază de linişte, oferind ohihnă, distracţie şi relaxare.

Pensiunea are 13 camere şi 2 apartamente şi este disponibilă pentru cazarea a 44 de persoane. Camerele oferă comfort total, asigurat de: baie proprie, minibar, telefon, CATV.

Citeşte mai mult...
 
Subcetate (Desag, Zetea) - Pensiunea Zetevar *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Subcetate

Pensiunea Zetevar - Subcetate ZeteaPensiunea „Zetevar” vă oferă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihnă sau de distracţie de neuitat. Situată într-una dintre cele mai pitoreşti zone ale judeţului Harghita, în apropierea pârâului Desag, la circa 17 kilometri de municipiul Odorheiu Secuiesc, nu departe de oraş şi totuşi în liniştea deplină caracteristică peisajului montan de o rară frumuseţe, pensiunea îmbină în mod fericit şi într-o manieră deosebită clasicul şi tradiţia locului cu modernul.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate