Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Pensiunea Restaurant Tip Top*** - Târgu Mureş PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Târgu-Mureș

Transilvania - Targu Mures - Pensiunea Tip TopPensiunea Restaurant Tip Top, este aşezata la periferia oraşului Târgu Mureş, într-o zonă liniştită, în spatele uzinei de apă.
Uşor accesibilă de pe Strada Voinicenilor, pensiunea Tip Top oferă atât posibilitatea unei sederi confortabile cât şi o legătura facila cu principalele puncte de interes din Târgu Mureş. Pensiunea are amenajat la parter un restaurant cu 100 de locuri, o terasa de vară, sala de fitness, sauna, bazin deschis, iar la etaj o sală de protocol şi camere sigle, double şi un apartament.

Citeşte mai mult...
 
Targu Mures - Doina & Jenő *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Târgu-Mureș

Targu Mures - Pensiunea Doina-JenoVă anunţăm cu plăcere deschiderea pensiunii noastre în Târgu Mureş din anul 2000, construită în stilul şi la standardele vilelor des întâlnite în Austria şi Elveţia. Ansamblul este amplasat alături de o pădure, beneficiind de linişte şi aer curat, funcţionând cu circuit închis, dispunând de o curte cu parcare, o porţiune cu pomi şi gazon şi o terasă de vară cu grătar.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate