Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Băile Bálványos - Pensiunea Cetate ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Bálványoș

Transilvania - Baile Balvanyos - Pensiunea CetateStaţiunea balneoclimaterică permanentă Băile Bálványos, este situată pe versantul sudic al munţilor Bodoc, în curbura Carpaţilor la o altitudine de 840m-950m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 80 km de la oraşul Braşov şi la 4 km de cea mai mare grotă sulfatară din Europa.

Citeşte mai mult...
 
Băile Balvanyos - Pensiunea Transilvania *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Bálványoș

Pensiunea Transilvania Balvanyos cazare CovasnaStaţiunea balneoclimaterică permanentă Balvanyos, este situată pe versantul sudic al munţilor Bodoc, în curbura Carpaţilor la o altitudine de 840m-950m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 80 km de la oraşul Braşov şi la 4 km de cea mai mare grotă sulfatară din Europa.

Datorită calităţilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale şi emanaţiilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, staţiunea oferă oaspeţilor condiţiile. unei vacanţe în peisajul atrăgător al munţilor din  împrejurimi şi excelente  posibilităţi pentru tratamente, odihnă, recreere,drumeţii de neuitat şi practicarea sporturilor de iarnă.

Citeşte mai mult...
 
Paște la Balvanyos, Pensiunea Cetate si Vila Transilania PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Bálványoș

Transilvania - Baile Balvanyos - Pensiunea Cetate

Oferta de Paște la Balvanyos, la Pensiunea Cetate si la Vila Transilania!

Paștele reprezinta sarbatoarea Învierii lui Isus Christos. În traditia ortodoxa, începutul sarbatorii e marcat o data cu postul de sapte saptamâni. Oamenilor le este permis sa manânce bucatele (pasca/pâinea, ouale rosii, carnea de miel, sarea si vinul) abia dupa ce acestea se sfintesc si dupa ce fiecare persoana participa la Liturghie. Se spune ca acei care ciocnesc oua rosii în ziua de Paste se vor întâlni si pe lumea cealalta.

Petreceți această sărbătoare minunată la Pensiunea Cetate Balvanyos sau la Vila Transilvania!

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate