Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Tibod - Pensiunea Hajnal ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Tibod

Tibod (Odorheiu-Secuiesc) - Pensiunea HajnalPensiunea Hajnal se află la 6 km de la Odorheiu Secuiesc, la poalele Munților Harghita,  în satul Tibod situată în valea ''Bosnyák - patak'' cunoscută pentru agroturism. Pensiunea vă așteaptă cu camere confortabile de două sau trei paturi. Avem în total 27 de locuri în 9 camere și două nivele: parter și etajul întâi. La parter se află sufrageria de 60 persoane și bucătăria iar la etaj se află cele 9 camere cu baie proprie. Casa de oaspeți are o curte mare care servește ca un loc de parcare pentru mașini și autobuze.

Citeşte mai mult...
 
Tibod - Pensiunea Hortenzia ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Tibod

HortenziaTibod este un sat mic secuiesc, aproximativ cu 200 locuitori, situând în valea pârâului „Bosnyak”, în apropierea oraşului Odorheiu Secuiesc (6 km), altitudinea fiind de 525-530 m. Pensiunea „Hortenzia” s-a înfiinţat şi funcţionează începând din anul 1994 în satul Tibod unde aproape în totalitate s-au păstrat tradiţii specifice zonei (gospodării vii, porți naţional secuiești, nunţi săteşti tradiţionale dar şi prepararea marmeladei de măceşe etc. ) Pensiunea „Hortenzia” poate primi până la 13 de musafiri însă, datorită localnicilor şi a pensiunilor din jur, acest număr este mult mai înalt în caz în care rezervările sunt făcute în timp.

Citeşte mai mult...
 
Tibod - Pensiunea Olimpia *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Tibod

Pensiunea OlimpiaPensiunea noastră este situată la 5 km de Odorheiu-Secuiesc, la poalele munţilor Harghita, în satul Tibod, cunoscut pentru agroturism. În aceste condiţii, aproprierea pădurilor, peisajul pitoresc şi pensiunea noastră mobilată cu bun gust oferă vizitatorilor surse de recreaţie şi relaxare.
Casa noastră de oaspeţi a fost construită în 2007 şi are în componenţă şapte camere cu câte două paturi şi trei camere cu paturi matrimoniale.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate