Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Borzont (Gheorgheni) - Pensiunea Rubin *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Borzont

Pensiunea Rubin - Borzont (Gheorgheni)Pensiunea Rubin, situată în comuna Borzont la 10 km de Gheorgheni şi la 34 de km de Praid, vă oferă condiţii excelente pentru odihnă si recreare la munte. Farmecul cladirii se datorează mai ales buştenilor rustici, care sugerează linistea pădurii şi a naturii, şi care au un efect pozitiv asupra bunei dispoziţii a clienţilor. Borzont se află între Praid si Gheorgheni.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Ana *** - Borzont PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Borzont

Pensiunea Ana - BorzontBorzont se află între Praid și Gheorgheni. Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri de brazi, unde puteţi relaxa si odihni sau puteţi organiza excursii. Borzont (și în maghiară Borzont) este o localitate în județul Harghita, Transilvania, România. Este un sat mic, care se află la 1 km de Joseni. Satul dispune de teritorii mari, de câmpuri întinse. Este o așezare foarte liniștită, ideal pentru recreere. Satul a început să se formeze în secolul XVIII, când în 1770 așezarea a fost populată cu greco-catolici din Moldova.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Baricz PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Borzont

Pensiunea Baricz

Ati dori sa descoperiti obiectivele turistice din Secuime si sa gasiti cazarea corespunzatoare? Pensiunea Baricz va vine in ajutorul dvs. Cazarea se afla la poalele Muntilor Gurghiu in satul Borzont intr-un cadru natural minunat si ferit de zgomot. In pensiunea noastra veti fi primit de o atmosfera placuta, familiara si de conditii de cazare corespunzatoare. Confortul dvs. va fi sporit de bucatarie echipata complet, filegorie, teren de joaca pentru copii, parcare proprie, curte spatioasa si nu in ultimul rand de atentia gazdei.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate