Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Ditrau - Pensiunea Erdos ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Ditrău

Cazare Ditrau, Gheorgheni - Pensiunea ErdosPensiunea ERDŐS se găseşte în comuna Ditrău (judetul Harghita), care se află în Carpaţii Orientali, pe partea de nord-vest a Munţii Gheorghenilor şi a Ghiurghiului. Oaspeţii noştri se pot bucura de aerul proaspăt, peisajul magic şi servire prietenoasă tot anul. Pensiunea noastră de două stele îşi aşteaptă oaspeţii cu 11 camere. Asigurăm cazarea comodă a 21 persoane în 1 cameră cu un pat şi în 10 camere cu două paturi, cu baie, amenajate frumos.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Barátság ** - Ditrău PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Ditrău

Pensiuna Baratsag** - DitrauPensiunea Barátság de două etaje are 10 camere moderne şi comfortabile. La parter avem un salon mare şi sufragerie. Musafirirle care vreau să gătească singur au la dispoziţie o bucătărie dotată cu accesorii moderne (cuptor cu microunde, plita, cuptor, cafetiera, fierbator de ceai, prajitor de paine..etc..). Bineinţeles pentru cei care nu vreau să gătească stă la dispoziţia lor restaurantul „Baratsag". Vă oferim demipensiune sau pensiune completă.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate