Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Borsec - Pensiunea "Muskátli" *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Borsec
Pensiunea Muskátli - BorsecPensiunea "Muscata" este situat in inima statiunii Borsec, langa parcul "Central", pe bulevardul 7 Izvoare, intr-un cadru pitoresc, departe de zgomotul autovehiculelor, intr-un paradis natural prielnic pentru odihna si recreere.
Pensiunea dispune de locuri de cazare si masa pentru 16 persoane in camere de 2-3 paturi si apartamente. Sala de mese pus la dispozitie turistilor este dotat atat pentru ca turistii sa-si poata pregati singuri masa, cat si pentru servirea grupurilor de catre personalul pensiunii.
Citeşte mai mult...
 
Borsec - Pensiunea ”Kerek” PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Borsec

Borsec - Pensiunea ”Kerek”Pensiunea ”Kerek” este situata intro zona linistita, la 300 m de centrul statiunii si la 1000 m de partiade schi, in imediata apropiere a unui teren de sport si teren de joaca pentru copii. Dispune de loc de parcare, curte, gratar si foisor in curte, camerele au TV, wireless, frigider.

Citeşte mai mult...
 
Borsec - Pensiunea ”Rózsa” PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Borsec

Borsec - Pensiunea RozsaSituat în localitatea Borsec, pe bulevardul 7 Izvoare, pensiunea Trandafirul dispune de 10 camere, 1 apartament, având o capacitate de 24 locuri de cazare. Camerele sunt dotate cu televizoare, telefoane, minibaruri, cabine de duş. La fel şi sauna, sala de conferinţe (salonul) din incinta pensiunii completează posibilităţile de recreere.
Pensiunea dispune şi de parcare proprie fiind în beneficiul oaspeţilor veniţi cu maşina personală sau cu autobuze. Pentru cei interesaţi în sala de conferinţe se pot organiza şedinţe, întruniri, seminarii, etc.

Citeşte mai mult...
 
Borsec - Pensiunea Korona *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Borsec

Pensiunea Korona, BorsecEste o construcție noua intrat în circuitul turistic în anul 2009, clasificat de ministerul turismului la 3 stele, este fosta vila 28. Pensiunea Korona este situat foarte aproape de centrul orașului lăngă drumul principal. Dispune de 10 camere spățioase, luminoase, pe gustul tuturor, fiecare cu baie proprie, tv, minibar, terasă și vedere panoramică catre centru, spațiu de joacă pentru copii, restaurant cu măncăruri specific ardelenesc, pizza și alte specialitați culinare. Prețuri negociabile în funcție de durata sejurului.

Citeşte mai mult...
 
Borsec - Villa Bella *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Borsec

Cazare Borsec VILLA BELLALocalitatea Borsec se situează în depresiunea cu acelaşi nume, în N-E judeţului Harghita, la o altitudine cuprinsă între 850-930 m. Cea mai relevantă bogăţie naturală, căreia Borsecul îi datorează şi renumele, cunoscută atât în ţară cât şi în străinătate, o constituie izvoarele de apă minerală, Franz Josef a numit „Regina Apelor minerale”.

În inima Borsecului se afla Villa Bella, proaspăt renovata și cu siguranță cea mai frumoasa. Vila vă oferă 16 camere cu paturi duble, precum și cu 2 apartamente a cate 4 paturi fiecare şi 10 paturi suplimentare. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, TV, Frigider, precum îs conexiune la internet. Servicii: Jacuzzi şi Sauna.

Vila Bella este situata lângă Aleea Îndrăgostiților şi stadionul de fotbal, la marginea pădurii și la câteva sute de metri de pârtiile de schi, asa încât este aproape de toate punctele importante.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate