Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Sovata - Pensiunea Nemeth *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Sovata

Sovata - Pensiunea NemethPensiune Németh din Sovata este așezată la 2 km de centrul orașului într-o zonă pitorească la marginea pădurii și 10-15 minute plimbare pe o potecă în pădure la Lacul-Ursu. Pensiunea dispune de 24 locuri de cazare, cu 6 camere double cu pat matrimonial, 2 apartamente și o cameră cu pat matrimonial și 2 paturi supraetajate.

Scopul nostru este, ca prin vizita dumneavoastră să aveți parte de un sejur deosebit de plăcut. Pentru aceasta, vă punem la dispoziție pensiunea noastră confortabilă, dotată cu baie sărată în ciubăr, sală salină și sauna într-o zonă pitorească lȃngă pădure. Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de programe turistice și de agrement pentru familia dumneavoastră.

Sovata Băi este stațiunea cea mai mare și renumită din inima Transilvaniei, la 60 de km de orașul Targu-Mureș, la poalele munților Ghiurghiului. Stațiunea Sovata este renumită în Europa pentru lacurile sărate în special pentru lacul heliotermic, Lacul-Ursu, unic în Europa. Sovata Băi, cu lacurile sărate cu efecte benefice pentru tratamente ginecologice, afecțiuni reumatismale degenerative, inflamatorii și abarticulare, reabilitări după accidente, afecțiuni hormonale, probleme de alergie ale căilor respiratorii, este opțiunea ideală pentru sănătatea, odihna și agrementul dumneavoastră.

Servicii oferite

- camerele sunt dotate cu baie proprie complet echipată, saltele comode Memory Foam, posibilități ideale pentru relaxare și odihnă.
- piscina, ciubăr cu apă sărată încălzită, saună, spații pentru relaxare, cameră salină,
- terasă acoperită cu grill
- parcare proprie supravegheat cu cameră video
- internet Wireless gratuit
- Tv cablu
- living spațios cu panoramă, modern mobilat, televizor cu ecran mare LCD Smart, încălzire de pardoseală, iluminat și cu efecte de lumini
- bucătărie comună dotată cu aparate moderne, sală de mese pentru 24 de persoane
- parcare în curte supravegheat cu cameră video

De ce să alegeți Pensiunea Németh?

- este așezată într-o zonă pitorească, liniștită lȃngă pădure
- ne dăm interesul maxim ca sejurul dv. să fie cȃt mai plăcut
- vă stăm la dispoziție cu diferite oferte de programe
- este aproape de lacurile sărate (10-15 min)
- 100 de m. de hotelul Belvedere cu Spa, wellness și restaurant

Tarife:

- 1. sept. - jun. 30 cam. cu pat matrimonial 180 lej/noapte/2 pers
- 1 iul. - aug 31 cam. cu pat matrimonial 200 lej/noapte/2 pers

Contact:

Adresa: Sovata, str. Rachitei, nr. 46, jud Mures

Formular de rezervare online - Cerere oferta

 

Rent a car

Pensiuni recomandate