Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Baile Tusnad - Pensiunea Boroka *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Tușnad

Bailes Tusnad - Pensiunea BorokaPensiunea "Boróka" (Ienuparul) se gaseste la Baile Tusnad. Oraselul este una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Transilvania. Aerul totdeauna curat, apropierea muntilor, a padurilor fac ca odihna Dvs.sa fie completa. Pensiunea cu trei stele poate caza 44 de persoane în camere cu 2, 3, 4, 6 paturi. Oaspetii nostri vor gasi o bucatarie complet echipata în pensiune care vine în sprijinul pregatirii independente a mâncarii.

Citeşte mai mult...
 
Băile Tuşnad - Pensiunea Iris *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Tușnad

Baile Tusnad - Pensiunea Iris - Pensiuni TusnadLa poalele munţilor Harghita, lângă lacul Sfânta Ana, în valea Oltului, în mijlocul celei mai frumoase zone naturale protejate din Transilvania, vă aflaţi în locul ideal pentru relaxare şi odihnă. Regiunea este renumită pentru nenumăratele izvoare de apă minerală care izvorăsc la tot pasul. Puteţi beneficia de calitatea acestor ape consumându-le, sau prin băi terapeutice.

Pensiunea Iris asigură cazare confortabilă pentru 50 de persoane, în camere cu două paturi sau pat matrimonial. Camerele sunt dotate cu baie proprie, mobilier modern, dotări comode, Tv cablu şi minibar. Anumite camere au şi cadă colţar sau cadă cu hidromasaj.

Citeşte mai mult...
 
Baile Tusnad - Pensiunea Olt *** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Tușnad

Pensiunea Olt - Baile TusnadBaile-Tusnad este una dintre cele mai frumoase si mai indragite statiuni ale tarii. Pensiunea Olt se afla in statiunea Baile Tusnad, la o altitudine de 650 m, pe malul Oltului, la poalele muntilor Harghita, mai precis, ale masivului Ciomat. Pensiunea noastră si-a deschis portile înaintea oaspetilor săi în martie 2008. Punctul forte al pensiunii noastre constituie situarea sa centrală, importantele atractivităti turistice ale statiunii (Lacul Ciucas, Biserica Romano-catolică, Biserica Ortodoxă etc.) fiind la o distantă de numai 5 minute de mers pe jos de la pensiune.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea - Restaurant Szent Kristóf *** - Băile Tuşnad PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Tușnad

Baile Tusnad - Pensiunea Szent KristofPensiunea Szent Kristóf, având un caracter familiar, situat la 500 m de centrul oraşului Băile Tuşnad, asteaptă oaspeţii în tot cursul anului. Beneficiind de 20 de camere, restaurant cu 60 de locuri, servicii de conferinte cu dotări auxiliare, asigură si realizează oaspetilor o vacantă si recreere linistită cu amintiri plăcute. Pensiunea Szent Kristóf oferă serviciile în tot cursul anului, cei dornici de recreere se întorc în număr tot mai mare si în afara sezonului estival.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea Victoria *** - Băile Tuşnad PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Tușnad

Pensiunea Victoria - Baile Tusnad - TransilvaniaStaţiunea Băile Tuşnad, denumită de către Orban Balazs "Perla Transilvaniei", este una dintre cele mai frumoase staţiuni din Transilvania. În centrul acestei staţiuni se află Pensiunea Victoria, amplasată într-un mediu prietenos şi calm. Scopul nostru este oferirea de servicii care sa satisfacă aşteptările clienţilor noştri, asigurând astfel ca timpul petrecut la Băile Tuşnad să fie cât mai plăcut şi distractiv.

Citeşte mai mult...
 
Tușnad Sat - Pensiunea Bir Lak ** PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Tușnad

Baile Tusnad Pensiunea BirLak Cazare Tusnad, statiune, schiiPensiunea Bír Lak este situată în Tușnad Sat la 7 km de Băile Tușnad, în valea Pârâului Tușnad. Situată în mediu liniștit pensiunea vă așteaptă cu o curte spațioasă, posibilități de grill, heleșteu și alte programe pentru distracție. Oferim cazare pentru 10 persoane în 5 camere confortabile și frumos mobilate, fiecare cu baie proprie. La cerere vă putem servi cu demipensiune sau pensiune completă. Avem următoare ofertă de programe: călărie, plimbare cu trăsură, pescuit, vânat, masaj și tratament cu apă minerală.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate