Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Pensiuni turistice, cazare in Tinutul Secuiesc
Pensiunea Kiss - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Homorod

Pensiunea Kiss Baile Homorod cazareBăile Homorod se află în valea Homorodului Mare, la 18 km de Odorheiu Secuiesc, 36 km de la reşedinţa de judeţ şi la 6 km de la Vlăhita.
Petreceţi vacanţa într-o ambiantă plăcută în sânul naturii, între pârâuri de munte cu apă limpede, păduri de brazi, şi ape minerale renumite, unde puteţi relaxa şi odihni sau puteţi organiza excursii. Pensiunea Kiss se află la numai 100 m de stradă principală. Primim turişti (familii în primul rând) în orice perioadă a anului.

Citeşte mai mult...
 
Pensiunea și Wellness Lobogó *** - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Pensiuni turistice - Băile Homorod

Pensiunea Lobogó - Băile HomorodMica localitate balneară se află în valea Homorodului Mare şi a pârâului Băilor, la o altitudine de 760 m, la 18 km de Odorheiu-Secuiesc, 34 km de Miercurea-Ciuc şi 6 km de Vlăhiţa, de care aparţine din punct de vedere administrativ. Localitate subalpină veche, cu băi de interes local de apă minerală, cu mai multe izvoare de apă minerală vestite (izvoarele Lobogó, Mária, Csorgó, Homoródi, Ilona, Fenyves).

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate