Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Restaurant, Restaurante
Câmpul Cetăţii - Hanul Pescăresc PDF Imprimare Email
Restaurante - Câmpu Cetății

Câmpul Cetăţii - Hanul PescărescHanul nostru pescăresc îşi aşteaptă oaspeţii în inima satului pitoresc de munte, Câmpul Cetăţii. Temelia de bază a hanului o constituie piscicultura bazată pe priceperea şi experienţa a mai multor generaţii din familia noastră. Rodul acesetei munci este păstrăvul fript din Câmpul Cetăţii, care a devenit cunoscut nu numai în ţară, dar şi în străinătate şi constituie principalul motiv de reîntoarcere pentru oaspeţii noştri. Avem grijă ca această experianţă gastronomică unică să fie trăită într-o atmosferă pe măsură. Din acest motiv am construit în 2009 noul Han Pescăresc cu o capacitate de 400 de locuri ideal şi pentru organizara de evenimente. Oaspetele nostru este primit aici de o atmosferă familiară, de servire exigentă şi un mediu plăcut.

Citeşte mai mult...
 
Restaurantul - Pizzeria - Cafeneaua LAGUNA PDF Imprimare Email
Restaurante - Odorheiu-Secuiesc

Restaurantul - Pizzeria - Cafeneaua LAGUNASunteţi bineveniţi la Restaurantul - Pizzeria - Cafeneaua LAGUNA!
Clienţii noştri pot alege şi comanda din 33 sortimente de pizza, diferite feluri de supe/ ciorbe şi din varianta gamă de preparate la grătar.
Ne putem declara mândri de câteva contribuţii inovatoare la sortimentele de pizza, precum Party Pizza (cu diametrul de 50 cm), pizza cu "guler" de caşcaval, pizza specială pentru copii, etc.

Citeşte mai mult...
 
Sovata - Han Pescăresc PDF Imprimare Email
Restaurante - Sovata

Sovata - Hanul Pescăresc

Hanul Pescăresc Sovata îşi aşteaptă oaspeţii pe lângă centrul turistic Sovata, la strada Stâna de Vale, la 10 minute (cu autoturism) de Lacul UrsuHan Pescăresc cu o capacitate de 120 de locuri, și 120 de locuri pe terasă, ideal şi pentru organizara de evenimente.

Oaspetele nostru este primit aici de o atmosferă familiară, de servire exigentă şi un mediu plăcut.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate