Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Termeni de utilizare PDF Imprimare Email
1. Toate paginile site-ului www.cazareinsecuime.ro sunt in proprietatea firmei SC Sekler Travel Marketing SRL

2. In conformitate cu cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Sekler Travel Marketing SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre SC Sekler Travel Marketing SRL a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

3. Acceptul dumneavoastra
Utilizând si/sau vizitând acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) acceptati automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

4. Website-ul www.cazareinsecuime.ro
Termenii si conditiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale foto, informatii sau alte materiale si servicii pe site. Acest site poate contine link-uri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul cazareinsecuime.ro. Cazareinsecuime.ro nu are control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastra absolviti în mod explicit cazareinsecuime.ro de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Prin urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati, atunci când parasiti site-ul nostru.

5. Accesul pe website
A. SC Sekler Travel Marketing SRL va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor Termeni de folosinta: (I) site-ul se va utiliza în interes personal cat si comercial; (II) nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fara a obtine în prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul site-ului; (III) nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site în afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul în care a fost creat; (IV) veti respecta termenii si conditiile acestui site.
B. Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui sa va creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane, fara permisiune. Pentru crearea contului, trebuie sa oferiti informatii si complete. Dumneavoastra sunteti unic raspunzator de activitatea ce are loc în cadrul contului dvs si trebuie sa pastrati securitatea parolei contului dvs. Trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului dvs este compromisa sau contul este utilizat neautorizat de catre altcineva. Chiar daca cazareinsecuime.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului, dvs ati putea fi raspunzator de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizata
C. Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul într-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului cazareinsecuime.ro intr-o perioada de timp, rezonabila pentru ca o persoana sa poata sa utilizeze aceasta conventie

6. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea în prealabil un consimtamânt scris al titularilor drepturilor de proprietate. Cazareinsecuime.ro îsi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Sunteti de acord a nu va angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, în interes comercial. Daca downloadati sau printati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa detineti toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor continutului. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care întaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

7. Declaratie de garantie
Sunteti de acord ca prin utilizarea siteului cazareinsecuime.ro sa va asumati orice risc.
in masura permisa de lege, cazareinsecuime.ro, directorii, angajatii si agentii sai declara toate garantiile, exprese sau implicite, în legatura cu websiteul si folosinta dvs a acestuia. cazareinsecuime.ro nu ofera nici o garantie sau reprezentare vizavi de acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor siteuri legate de acest site si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru orice (i) erori, greseli, sau lipsa de acuratese a continutului, (ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs la siteul si serviciile noastre, (iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate date personale si/sau informatii financiare stocate în acesta, (iv) orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre siteul nostru, (v) orice erori, virusi, cai troieni, sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin siteul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni
In orice contnut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin siteul cazareinsecuime.ro. cazareinsecuime.ro nu garanteaza si nu-si asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul cazareinsecuime.ro sau orice site cu hiperlink sau aparut în orice banner sau alt fel de publicitate, si cazareinsecuime.ro nu va fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs si o parte terta oferitoare de produse sau servicii. în ceea ce priveste cumpararea oricarui produs sau serviciu prin orice modalitate ar trebui sa va folositi buna dvs judecata si sa o exercitati cu atentie atunci cand este cazul.

8. Limitarea raspunderii
In nici un caz SC Sekler Travel Marketing SRL, proprietar al site-ului cazareinsecuime.ro, prin directorii, angajatii sau agentii sai nu vor fi pasibili fata de dvs pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice (i) erori, greseli, sau lipsa de acuratese a continutului, (ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs la siteul si serviciile noastre, (iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate date personale si/sau informatii financiare stocate în acesta, (iv) orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre siteul nostru, (v) orice erori, virusi, cai troieni, sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin siteul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni în orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin siteul cazareinsecuime.ro, sau fie ca se bazeaza pe garatie, contract, sau orice alte modalitati legale, sau in cazul in care compania este sau nu constienta de posibilitatea unor asemenea daune. aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege în jurusdictia aplicabila. ati luat la cunostinta cu specificitate ca cazareinsecuime.ro nu va fi pasibil pentru postarile utilizatorilor sau de comportamentul defaimator, ofensator sau ilegal al oricarei terte parti si ca riscul de daune din partea acestora al suportati doar dvs. site-ul este controlat si oferit de catre SC Sekler Travel Marketing SRL cu facilitatile sale din romania. SC Sekler Travel Marketing SRL nu afirma ca site-ul cazareinsecuime.ro este potrivit sau disponibil pentru folosinta în alte locatii. cei ce acceseaza sau folosesc site-ul cazareinsecuime.ro din alte jurisdictii, sunt responsabili fata de legea locala.

9. Exceptii de la penalitati
Sunteti de acord sa aparati, sa exceptati de la penalitati si sa tineti cazareinsecuime.ro, firma mama, ofiterii, directorii, angajatii si agentii nevinovati de si împotriva oricaror si tuturor daunelor obligatiilor, pierderilor, pasibilitatilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) izvorand din: (I) folosinta si accesul dvs la siteul cazareinsecuime.ro, (II) violarea din partea dvs a oricaror Termeni din acesti termini de serviciu (III) violarea de catre dvs a oricaror drepturi a unei parti terte incluzand fara limitare orice drept de proprietate intelectuala, proprietate, sau provat; (IV) sau orice sustinere ca una dintre postarile utilizatorilor a cauzat daune unei terte parti. Aceasta obligatie de aparare si exceptii de la penalitati vor completa acesti Termeni de Serviciu si folosinta dvs a siteului (IV)

10. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare
Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 18 ani, sau sunteti minor capacitate de exercitiu restransa si aveti consimtamantul parintelui sau tutorelui legal si sunteti în masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile afirmatiile reprezentarile si garantiile stabilite mai sus si sa-i respectati. În orice caz, sustineti ca aveti peste 18 ani, deoarece siteul cazareinsecuime.ro nu se adreseaza minorilor. Daca sunteti sub varsta de 18 ani va rugam sa nu folositi siteul cazareinsecuime.ro – exista multe alte site-uri interesante pentru dvs.
 

Rent a car

Pensiuni recomandate