Skip to content

Cazare in Secuime - pensiuni, hoteluri din Transilvania, Ardeal

Informații, rezervări >E-mail: office@cazareinsecuime.ro | Tel: +40742581925 | şi prin form: -Rezervare cazare on-line, cerere oferte- | HU

Vile și moteluri
Vila nr. 6. - Băile Homorod PDF Imprimare Email
Vile, moteluri - Băile Homorod

Vila Nr.6 - Băile HomorodMica localitate balneară se află în valea Homorodului Mare şi a pârâului Băilor, la o altitudine de 760 m, la 18 km de Odorheiu-Secuiesc, 34 km de Miercurea-Ciuc şi 6 km de Vlăhiţa, de care aparţine din punct de vedere administrativ. Localitate subalpină veche, cu băi de interes local de apă minerală, cu mai multe izvoare de apă minerală vestite (izvoarele Lobogó, Mária, Csorgó, Homoródi, Ilona, Fenyves).

Vila nr. 6 Baile Homorod are 44 locuri in camere de 1, 2 ,3 ,4 si 5 locuri. Locuri: 1 camera cu 1 pat (cu baie proprie), 2 camere cu 2 paturi (fiecare contine baie), 18 camere cu 2 paturi (cu baie comuna), 1 camera cu 3 paturi (cu baie comuna), living, bucatarie si sufragerie.

Citeşte mai mult...
 
Lupeni - Motel & Restaurant Nyiko ** PDF Imprimare Email
Vile, moteluri - Lupeni

Nyiko Motel, Lupeni, HarghitaLupeni este o comună situată în judeţul Harghita fiind locuită de la începuturi de către o comunitate secui-maghiară de religie catolică. A fost menţionată în documente pentru prima dată în anul 1566 drept centrul comunal a nouă sate. Localitatea, în zilele noastre, are o populaţie de aproape 2000 de locuitori.

Citeşte mai mult...
 
Vila Paula - Sovata *** PDF Imprimare Email
Vile, moteluri - Sovata

Vila Paula SovataVila Paula constructie finalizata in iunie 2010, clasificata cu 3 stele, detinand toate autorizatiile prevazute de lege, se afla in statiunea Sovata-Bai, la aproximativ 800 m de Lacul Ursu.
Ofera cazare in patru camere incalzite, cu doua locuri fiecare, 8 locuri in total si unul sau doua suplimentar in fiecare camera, dotate cu grup sanitar, baie proprie, televizor, frigider, dulap, ventilator, radiatoare cu termostate in fiecare camera.

Citeşte mai mult...
 


Rent a car

Pensiuni recomandate